فهرست مطالب مهم [نمایش]
تحصیل در کشورهای اروپایی
تحصیل در اروپا امروزه یکی از دغدغههای اصلی دانشجویان و افراد علاقهمند به ادامه تحصیل است. این افراد برای تحصیل بهتر، داشتن مدرک تحصیلی معتبر و پس از آن یافتن شغل مورد نظر، زندگی در محیطی متفاوت و با امکانات بیشتر علاقه به مهاجرت و تحصیل در اروپا دارند. قاره اروپا نیز به دلیل دارا بودن امکانات عالی و توجه ویژه به تحصیل، مقصد مناسبی برای مهاجرت تحصیلی به شمار میآید. در ادامه این مطلب به طور خلاصه در رابطه با سیاستهای کلی مهاجرت و تحصیل در اروپا سخن خواهیم گفت.
پذیرش تحصیلی از کشورهای اروپایی در النورا
کشورهای اروپایی که ما میتوانیم از آنها برای شما پذیرش تحصیلی بگیریم، در قسمت پایین آمده است. در قسمتهای بعدی این صفحه مطالب بیشتری را با شما به اشترک گذاشتیم. با ما همراه باشید.
چرا اروپا؟
چرا باید اروپا را به عنوان مقصد مهاجرت تحصیلی انتخاب کرد؟ آموزش عالی در سطح جهانی را در اروپا تجربه خواهید کرد. تحصیل در اروپا، امکان آموزش و اخذ مدرک از دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را به شما میدهد. با انتخاب گزینه مهاجرت تحصیلی به قاره سبز، با محیط، زبان و فرهنگهای مختلف آشنا خواهید شد و تجربه، مهارت و دانش بینالمللی را در بالاترین سطحش کسب خواهید کرد. شما با مهاجرت به قاره اروپا از طریق پذیرش تحصیلی در بهترین دانشگاهها، میتوانید از آینده شغلی خود نیز مطمئن باشید. با تحصیل در یکی از کشورهای منطقه شینگن، علاوه بر اخذ اقامت، امکان رفتوآمد به ۲۶ کشور دیگر این منطقه را هم خواهید داشت. در مسیر مهاجرت از طریق تحصیل در اروپا، النورا قدمبهقدم با شما است تا این مسیر پُر چالش اما روشن را با موفقیت پشت سر بگذارید.
تحصیل در اروپا به روایت صدا و تصویر
چکیده “راهکارهای اخذ ویزای تحصیل در اروپا” در ویدیو زیر قابل مشاهده است:
مقایسه کشورها
قدیمیترین دانشگاههای جهان در اروپا قرار دارند مثل: دانشگاههای بولونیا و ساپینزا در ایتالیا، دانشگاههای آکسفورد و کمبریج در انگلستان، دانشگاه Jagiellonian در لهستان، دانشگاه هایدلبرگ در آلمان و غیره. همه این دانشگاهها امروزه هم رتبه بالایی دارند و هم آموزش حرفهای را در بالاترین سطح ارائه میدهند. در فهرست رتبهبندی دانشگاههای جهان (QS) در سال ۲۰۲۳، در بین ۱۰ دانشگاه برتر، ۵ موسسه آموزشی از اروپا (۴ بریتانیایی و ۱ سوئیسی) قرار دارند.
شرایط تحصیل در اروپا بسته به این که چه کشوری را برای تحصیل انتخاب میکنید، متفاوت خواهد بود. شما برای انتخاب بهترین کشور برای تحصیل باید مواردی همچون هزینه تحصیل، هزینه زندگی، زبان موردنظر تحصیل، رشته تحصیلی، سطح علمی دانشگاهها، بورسیه تحصیلی، فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی و ویزا، امکان کار حین تحصیل و موارد دیگر را مد نظر قرار دهید. برای مثال، هزینه زندگی و تحصیل در انگلستان و در مواردی حتی آلمان، بیشتر از کشوری مثل ایتالیا است؛ البته در نظر داشته باشید که دانشگاههای دولتی در آلمان در مقاطع لیسانس و دکتری برای دانشجویان بینالمللی با توجه به شرایط خاصی، میتواند رایگان باشد. بالاترین رتبهها در سطح جهانی را دانشگاههای انگلستان به خود اختصاص دادهاند و بورسیهها و فرصتهای حمایت مالی متنوع و زیادی را ارائه میدهند. به طور کلی، تحصیل در شرق اروپا مثل تحصیل در مجارستان، نسبت به غرب این قاره، مقرونبهصرفهتر خواهد است.
در این جا بیایید بهترین و محبوبترین کشورهای برای تحصیل در اروپا را بهتر بشناسیم:
انگلستان (بریتانیا)
کشور انگلستان و دانشگاههای معتبرش مثل کمبریج و آکسفورد در زمینههای آموزشی مهندسی، علوم، هنر، طراحی، تجارت و مدیریت، حقوق و امور مالی پیشگام در جهان هستند. انگلستان، مقصدی فوقالعاده برای تحصیل در اروپا است، چون دارای یک سیستم آموزشی شناختهشده در سطح بینالمللی بوده و در زمینه تحقیقات علمی و آموزشی نیز سرآمد است. اگر به رشتههای نوین تحصیلی، برنامههای میان رشتهای (رسانه و سیاست یا محاسبات و صنعت خلاق) و رویکردهای نوآورانه نیز علاقه دارید، در دانشگاههای انگلستان دنبالش باشد.
آلمان
آلمان یکی دیگر از کشورهای ایدهآل تحصیل در اروپا برای دانشجویان بینالمللی است. آلمان به دلیل تحصیل رایگان برای شهروندان اتحادیه اروپا و دانشگاههای تحقیقاتی درجه یک خود در سطح جهانی شناخته شده است. موسسات این کشور از نظر برتری تحقیقات در علم و فناوری و سیستم آموزشی پیشرفته از لحاظ تاریخی در بین بهترینهای جهان قرار دارند. دانشگاههای آلمان به دلیل شالوده فناوری قوی این کشور، در زمینه فناوری و مهندسی سرآمد بوده و دانشجو میپذیرند. همچنین بهترین دانشگاههای آلمان در زمینههای فلسفه، ادبیات و تاریخ نیز بسیار مورد توجه هستند. تحصیل در آلمان در زمینه شغلی نیز فرصتهای زیادی در اختیارتان میگذارد.
ایتالیا
ایتالیا مرکز یادگیری و فعالیت در زمینه تاریخ، هنر، معماری، هنرهای نمایشی، مد، طراحی، اقتصاد و MBA است. با تحصیل در اروپا و دانشگاههای کشور ایتالیا راه برای یافتن فرصتهای شغلی و فعالیت حرفهای در دنیای هنر، موزهداری و مرمت آثار تاریخی باز خواهد بود. کشور ایتالیا همچنین یک مقصد عالی برای تحصیل در ایتالیا از نظر مقرونبهصرفه بودن هزینههای تحصیل و زندگی است.
فرانسه
فرانسه یکی دیگر از مقاصد تحصیلی در قاره اروپا است. این کشور عضو منطقه شینگن دارای مدارس عالی کسبوکار و دانشگاههای معتبر در سطح بینالمللی است. ۴۳ دانشگاه در فرانسه در لیست برترین موسسات آموزش عالی بینالمللی قرار دارند. دانشجویان بینالمللی میتوانند بهترین سطح آموزش را در زمینههای مدیریت بازرگانی، روابط بینالمللی، هنرهای آشپزی، زبانهای خارجی، مد، هنرهای زیبا و هنرهای نمایشی در دانشگاههای کشور فرانسه تجربه کنند. این کشور بهترین گزینه برای تحصیل در فرانسه است.
اتریش
اتریش، یکی دیگر از مقرونبهصرفهترین مقاصد برای تحصیل در اروپا است. دانشگاههای این کشور از نظر اعتبار و سطح آموزش، جایگاه بالایی در لیست برترینهای جهان دارند. تحصیل برای اتباع اتحادیه اروپا تقریباً رایگان است. دانشگاه وین، قدیمیترین و مشهورترین دانشگاه اتریش است. بیشتر دورههای آموزشی به زبان آلمانی ارائه میشوند، اما دورههای آموزش به زبان انگلیسی نیز رایج است. با تحصیل در اروپا و اقامت اتریش میتوانید از زندگی در مرفهترین کشور جهان نیز لذت ببرید.
از دیگر مقاصد عالی و محبوب برای تحصیل در اروپا کشورهای زیر هستند:
- سوئد
- فنلاند
- مجارستان
- اسپانیا
- هلند
- نروژ
- دانمارک
- ایرلند
برای تحصیل در نروژ از مشاورین النورا کمک بگیرید.
انواع مقاطع تحصیلی تحصیل در اروپا
شما برای مهاجرت از طریق تحصیل در اروپا گزینههای زیادی را پیشرو دارید. تحصیل در مقاطع ابتدایی تا دانشگاه به صورت مستمر، تحصیل در یک مقطع خاص یا تحصیل در یک کالج یا موسسه آموزشی خصوصی در کشورهای اروپایی فراهم خواهد بود.
هر کشور اروپایی سیستم آموزشی خاص خودش را دارد، اما با تفاوتهای کوچک زمانی و سطح آموزش مقاطع ابتدایی، متوسطه و دانشگاه در تمامی آنها مشترک است.
- ابتدایی: این سطح از تحصیلات از سنین ۶ تا ۱۲ سالگی آغاز میشود و به دانشآموزان مهارتهای پایهای خواندن، نوشتن، ریاضیات و غیره آموزش میدهد. در برخی از کشورها، این سطح از تحصیلات به دو مرحله ابتدایی و راهنمایی تقسیم میشود.
- متوسطه: این سطح از تحصیلات از سنین ۱۲ تا ۱۸ سالگی آغاز میشود و به دانشآموزان دانش و مهارتهای لازم برای ورود به دانشگاه یا بازار کار را آموزش میدهد. در برخی از کشورها، این سطح از تحصیلات به دو مرحله دبیرستان و پیشدانشگاهی تقسیم میشود.
- کارشناسی: دوره کارشناسی یا مدرک لیسانس (Bachelor’s degrees)، اولین سطح آموزش عالی در اروپا است. معمولاً ۳ تا ۴ سال طول میکشد تا به اتمام برسد. پس از این دوره دانشجو میتواند تحصیلات خود در دوره کارشناسی ارشد را شروع کند.
- کارشناسی ارشد: دوره کارشناسی ارشد یا مدرک فوق لیسانس (Master’s degrees)، در بیشتر کشورهای اروپا ۱ تا ۲ ساله است. برای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد معمولاً نیازمند مدرک لیسانس (کارشناسی) از کشور خود یا دیگر کشورها هستید. تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در اروپا، فرصتی عالی برای تمرکز بر رشد شایستگی حرفهای، دانش، تحقیقات و دورههای کارآموزی است.
- دکتری: اتمام دوره دکتری (Doctorate degree) در اروپا به صورت تحصیل تمام وقت، معمولاً ۳ تا ۵ سال طول میکشد. برای درخواست دوره دکتری در اروپا معمولاً باید یک پروپوزال تحقیقاتی قوی ارائه دهید. این دوره فرصتی عالی برای تحقیق، مطالعه و کار به عنوان یک متخصص در مشاغل دانشگاهی و تحقیقاتی است.
خدمات مربوط به تحصیل در اروپا در کشورهایی همچون آلمان، فرانسه، هلند، اسپانیا، ایتالیا، مجارستان و غیره توسط مجموعه النورا ارائه میشوند. چنانچه این تصمیم را گرفتهاید که خود و فرزندانتان در بهترین دانشگاههای اروپا ادامه تحصیل دهید، کافیست با کارشناسان النورا تماس گرفته و مشاوره رایگان داشته باشید و از خدمات تخصصی ما برای تحصیل در اروپا استفاده کنید.
مزایای تحصیل در اروپا
- امکان تحصیل در دانشگاهها، مدارس و موسسات آموزشی معتبر بینالمللی
- امکان تحصیل در کشورهای قوی از نظر اقتصادی و امنیت اجتماعی
- کیفیت عالی آموزش
- امکان تحصیل در طیف وسیع و متنوعی از رشتههای تحصیلی
- دورههای کارآموزی و تحقیقاتی حرفهای
- آشنایی با فرهنگها و زبانهای مختلف
- پشتیبانی مراکز آموزشی از محصل خود در زمینه ادامه تحصیل و کار
- افزایش شانس اخذ اقامت دائم و شهروندی از طریق ویزای دانشآموزی و دانشجویی
- شانس ادامه تحصیل در بهترین و معتبرترین دانشگاههای دنیا
- هزینه تحصیل مقرونبهصرفه نسبت به تحصیل در آمریکا، کانادا و استرالیا
- امکان استفاده از بورسیههای متنوع تحصیلی
- امکان تبدیل سریعتر ویزای دانشآموزی و دانشجویی به ویزای کار
- کسب تجربه و شانس بیشتر یافتن شغل در بهترین کمپانیهای اروپا
- ساخت یک رزومه قوی تحصیلی، کارآموزی و شغلی
- امکان کار کردن پاره وقت یا تمام وقت
- امکان سفر و رفتوآمد به ۲۶ کشور شینگن در صورت تحصیل و اقامت در یکی از کشورهای این منطقه
معایب تحصیل در اروپا
- هزینه بالای تحصیل در برخی از کشورهای اروپا
- سختگیری در اخذ ویزای تحصیلی در برخی موارد
- نیازمند به یادگیری و داشتن مدرک زبان انگلیسی یا محلی
- سختی دوری از خانواده به ویژه برای افراد کم سن و سال
- عدم یا محدودیت کار کردن در برخی از کشورها و ویزاهای دانشآموزی و دانشجویی
فرآیند اجرایی تحصیل در اروپا
تحصیل در اروپا، یک فرآیند چند مرحلهای است که شامل درخواست پذیرش از یک مرکز آموزشی، آزمون ورودی، ثبتنام، جمعآوری و ارائه مدارک، درخواست ویزا و مجوز اقامت میشود. مهاجرت به روش تحصیلی بسته به آموزشگاه و مقطع تحصیلی مورد نظر، سن، ملیت شما، کشور صادرکننده ویزا و غیره متفاوت خواهد بود. معمولاً فرآیند تحصیل در اروپا و مهاجرت به مراحل زیر تقسیمبندی میشود:
مرحله اول
ارائه درخواست پذیرش: شما باید با توجه به مقطع تحصیلی موردنظر خود، به یکی از مدارس، دانشگاهها یا مراکز آموزشی کشور مقصد مهاجرت درخواست پذیرش یا همان اپلای دهید.
مرحله دوم
پر کردن فرم درخواست پذیرش: در این مرحله شما باید فرم درخواست پذیرش را کامل و شفا تکمیل کنید.
مرحله سوم
مصاحبه: معمولاً آموزشگاه یک مصاحبه تصویری برای شناخت بیشتر شرایط و هدف محصل در نظر میگیرد.
مرحله چهارم
شرکت در آزمون ورودی: معمولاً مدارس و دانشگاهها برای ثبتنام شما یا فرزندتان یک آزمون ورودی دارد که باید نمره قبولی بگیرید.
مرحله پنجم
ثبتنام: برای اپلای به مرکز آموزشی شما باید با توجه به اطلاعات وبسایت آموزشگاه مدارک لازم را مثل ریزنمرات مقطع قبلی، سوابق تحصیلی، مدارک هویتی و غیره را ارائه دهید.
مرحله ششم
دریافت نامه پذیرش: چنانچه فرآیند آزمون ورودی، سوابق تحصیلی، مدارک و مصاحبه به خوبی پیش رود، بعد از مدتی یک نامه پذیرش تحصیلی از مرکز آموزشی برای شما صادر میشود.
مرحله هفتم
دریافت ویزا: بعد از دریافت نامه پذیرش میتوانید برای درخواست ویزای تحصیلی به سفارت کشور مقصد مراجعه و بعد از مدتی ویزای خود را دریافت کنید. در نظر داشته باشید که پروسه تحصیل در اروپا و درخواست ویزا زمانبر است، بنابراین از ۶ ماه قبل از شروع مقطع تحصیلی اقدام کنید.
مرحله هشتم
سفر و شروع تحصیل: با در دست داشتن ویزا و پذیرش تحصیلی میتوانید به کشور مقصد مراجعه کرده و تحصیل خود را آغاز کنید. (در این مرحله باید برای مجوز اقامت نیز اقدام کنید.)
مدارک لازم تحصیل در اروپا
- نامه پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز آموزشی در اروپا
- فرم درخواست ویزای دانشجویی یا دانشآموزی (ویزای تحصیلی)
- عکس پاسپورتی
- مدارک اثبات تمکن مالی مثل صورتحساب بانکی
- مدارک هویتی مثل شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت، مدرک ازدواج و غیره
- پاسپورت معتبر
- سوابق تحصیلی
- ریز نمرات مربوط به مقاطع تحصیلی قبلی
- بیمه خدمات درمانی معتبر
- مدارک مربوط به اسکان در کشور مقصد مثل قرارداد اجاره یا خرید خانه یا خوابگاه
- مدرک زبان
- انگیزهنامه (که هدف شما را کامل و شفاف برای مهاجرت و تحصیل توضیح دهد)
- گواهی عدم سوءپیشینه
- گواهی سلامت
- سوابق کاری (در صورت نیاز)
- سند پرداخت هزینه درخواست ویزا و ثبتنام مرکز آموزشی
روش های اخذ پذیرش تحصیل در اروپا
مهاجرت تحصیلی، یکی از راههای پرطرفدار برای ادامه تحصیل و مهاجرت به کشورهای اروپایی است. برای مهاجرت تحصیلی باید از کالج، مدرسه یا مرکز آموزشی مورد نظر کشور مقصد، پذیرش تحصیلی داشته باشید. روشهای اخذ پذیرش برای تحصیل در اروپا معمولاً به روشهای زیر انجام میشود:
- پذیرش عادی: با ارسال مدارک، سوابق و ریز نمرات تحصیلی به مرکز آموزشی مورد نظر صلاحیت متقاضی برای تحصیل بررسی میشود.
- پذیرش مشروط: پذیرش مشروط به آزمون ورودی یا تحصیل در یک مقطع تحصیلی خاص اشاره دارد. برخی از دانشگاهها و مدارس برای پذیرش شما یک آزمون ورودی در نظر گرفتهاند که باید نمره قبولی بگیرید.
- پذیرش بدون آزمون: اگر سطح علمی بالایی داشته باشید و در دانشگاههای معتبر و رشتههای خاص تحصیل کرده باشید، این امکان وجود دارد که بدون آزمون ورودی در یکی از مراکز آموزشی پذیرش شوید.
- بورسیه تحصیلی: بورسیه تحصیلی یکی دیگر از رایجترین روشهای تحصیل در اروپا و تحصیل در بهترین مدارس و دانشگاههای این قاره است. بورسیه تحصیلی در واقع یک کمک مالی است که به دانشجویان بینالمللی برای تحصیل در دانشگاههای خارجی تعلق میگیرد.
انواع بورسیه تحصیلی اروپا
بورسیه تحصیلی (Scholarship)، کمک مالی است که به دانشجویان برای کمک در پرداخت هزینههای تحصیل تعلق میگیرد. بورسیه تحصیلی نیازی به بازپرداخت ندارد و از این جهت با وام دانشجویی متفاوت است. بورسیهها انواع مختلفی دارند و ممکن است بخشی یا کل هزینه شهریه، اسکان، غذا و غیره را پوشش دهند. این کمکهای مالی معمولاً بر اساس معیارهایی مثل شایستگی تحصیلی، مهارتهای ورزشی، نیاز مالی و غیره ارائه میشوند. کشورهای انگلستان، آلمان، ایتالیا، فرانسه، اتریش، مجارستان و چند کشور دیگر بیشترین بورسیه تحصیلی را دارند.
رایجترین بورسیههای تحصیلی:
بورسیه تحصیلی بدون فعالیت جانبی
- فول فاند (Full Fund): معمولاً توسط دانشگاههای معتبر برای دانشجویان مستعد با سطح علمی بالا در نظر گرفته میشود. تمامی هزینههای آموزش و زندگی در این بورسیه رایگان است و حتی در مواردی به دانشجو حقوق ماهانه پرداخت میشود.
- پارشال فاند (Partial Fund): این نوع بورسیه، بخشی از هزینههای تحصیلی را به صورت پرداخت نقدی یا درصدی به دانشجو، پوشش میدهد. با این بورسیه حدود ۵۰ درصد از هزینهها را به صورت نقدی از دانشگاه دریافت میکنید.
- بورسیه شایستگی (Fellowship): فلوشیپها بر اساس شایستگی در عملکرد تحصیلی و فعالیتهای فوق برنامه دیگر توسط نهادهای دولتی و خصوصی یا مراکز آموزشی اعطا میشود.
- جایزه (Award): بورسیههای Award پاداشهای مالی یا غیرمالی هستند که در یک ترم به دانشجویان فعال یا نیازمند مالی تعلق میگیرد.
- وام تحصیلی (Loan): وام تحصیلی برای پوشش هزینههای شهریه، خرید کتاب، لوازم تحصیل، هزینه زندگی و غیره به دانشجوی واجد شرایط تعلق میگیرد و باید باز پرداخت شود.
- معافیت شهریه (Tuition Waiver): در واقع بورسیه تحصیلی نیست اما در شرایط خاص دانشجو از پرداخت بخشی یا تمام شهریه معاف است.
بورسیه تحصیلی همراه با انجام فعالیتهای جانبی
- دستیار تدریس (TA): به عنوان دستیار تدریس یک استاد در زمینه آمادهسازی کلاس، برگزاری امتحانات و غیره میتوان بورسیه تحصیلی گرفت.
- دستیار تحقیق (RA): استادان برای انجام تحقیقات به دانشجویان مشتاق و با دانش نیاز پیدا میکنند. بورسیه تحصیلی دستیار تحقیقات، بخشی از هزینههای یک دانشجوی دستیار را پوشش میدهد.
تیم متخصصان و مشاوران با تجربه النورا، در هر روش مهاجرتی و اقامتی تا رسیدن به مقصد در کنار شما خواهند بود
نکات مهم تحصیل در اروپا
- با مشاوران و متخصصان النورا در مورد روشها و شرایط تحصیل در اروپا مشاوره اختصاصی داشته باشید.
- در مورد مراکز آموزشی با توجه به مقطع تحصیلی و هدف خود تحقیق کرده و گزینه مناسب را انتخاب کنید.
- فرآیند اخذ پذیرش را هرچه سریعتر شروع کنید؛ فرآیند مهاجرت از طریق تحصیل در اروپا و اخذ ویزا زمانبر خواهد بود.
- مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی و اخذ ویزا را کامل و با فرمت صحیح جمعآوری کنید.
- در صورت نیاز مدارک را ترجمه کنید.
- فرمهای پذیرش و درخواست ویزا را کامل و با اطلاعت صحیح تکمیل کنید.
- تحصیل در مدارس و دانشگاههای بینالمللی نیازمند دانش زبان انگلیسی یا محلی است؛ با توجه به زبان آموزش کشور مورد نظر مدرک زبان بگیرید.
- برخی از کشورها و دانشگاههای اروپایی محدودیت سنی دارند؛ در این مورد تحقیق کنید.
- رزومه تحصیلی و ریزنمرات مقاطع قبلی را کامل جمعآوری و ارائه دهید.
- برای اخذ پذیرش به منظور تحصیل در اروپا باید یک انگیزهنامه قوی بنویسید و ارسال کنید تا هدف شما از تحصیل و مهاجرت واضح و دقیق مشخص شود.
- بسیاری از دانشگاههای اروپا برای ثبتنام آزمون ورودی دارند، خود را برای گذراندن آزمون ورودی و کسب نمره قبولی آماده کنید.
- هزینه تحصیل در دانشگاههای اروپا برای یک فرد مهاجر نسبتاً زیاد است؛ بودجه کافی برای تحصیل و زندگی را تامین کنید.
- بهتر است برای دریافت بورسیه تحصیلی اقدام کنید؛ میتوانید در اینترنت جستجو کنید.
- شما برای مهاجرت تحصیلی باید تمکن مالی خود را به کشور مقصد ثابت کنید.
- از اعتبار پاسپورت خود مطمئن شوید.
- وضعیت اسکان در کشور مقصد را مشخص کنید.
- بعد از سفر به کشور مقصد، برای مجوز اقامت درخواست دهید.
سوالات متداول
در قسمت زیر به برخی از پرسشهای متداول درباره «تحصیل در اروپا» پاسخ دادیم:
۱. برای دریافت تحصیل در اروپا چه شرایط لازم است؟
این موضوع با توجه به کشور و مرکز آموزشی مورد نظر متفاوت است. در کل برای واجد شرایط بودن تحصیل در اروپا باید دارای رزومه تحصیلی قوی، نمرات بالا در مقاطع قبلی، مدرک زبان، انگیزهنامه قوی، تمکن مالی و البته پشتکار داشته باشید.
۲. برای اخذ تحصیل در اروپا باید مدرک زبان داشت؟
بله؛ در اکثر مواقع شما برای اخذ پذیرش باید مدرک زبان انگلیسی یا زبان محلی کشور مقصد را ارائه دهید.
۳. مدارک مورد نیاز برای تحصیل در اروپا و اخذ ویزای تحصیلی چیست؟
نامه پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز آموزشی در اروپا - فرم درخواست ویزای دانشجویی یا دانشآموزی (ویزای تحصیلی) - عکس پاسپورتی - مدارک اثبات تمکن مالی مثل صورتحساب بانکی - مدارک هویتی مثل شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت، مدرک ازدواج و غیره - پاسپورت معتبر - سوابق تحصیلی - ریز نمرات مربوط به مقاطع تحصیلی قبلی - بیمه خدمات درمانی معتبر - مدارک مربوط به اسکان در کشور مقصد مثل قرارداد اجاره یا خرید خانه یا خوابگاه - مدرک زبان - انگیزهنامه (که هدف شما را کامل و شفاف برای مهاجرت و تحصیل توضیح دهد) - گواهی عدم سوءپیشینه - گواهی سلامت سوابق کاری (در صورت نیاز) - سند پرداخت هزینه درخواست ویزا و ثبتنام مرکز آموزشی
۴. انواع بورسیه برای تحصیل در اروپا چیست؟
رایجترین گزینههای بورسیه تحصیلی شامل بورسیه تحصیلی بدون فعالیت جانبی مثل فول فاند، بورسیه تحصیلی با فعالیت جانبی مثل بورسیه تحصیلی دستیار استاد و بورسیههای دولتی است.
۵. بهترین کشورهای اروپا برای تحصیل کدامند؟
در حال حاضر، محبوبترین و معتبرترین کشورها برای تحصیل در اروپا کشورهای آلمان، فرانسه، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، مجارستان، سوئد، اتریش، هلند و چند کشور دیگر هستند.
۶. آیا با تحصیل در اروپا میتوان اقامت دائم گرفت؟
این موضوع به قوانین مهاجرت کشور مقصد بستگی دارد؛ در بیشتر موارد شما میتوانید با تبدیل ویزای تحصیلی خود به ویزای کار بعد از فارغالتحصیلی، و اقامت در کشور مقصد برای اخذ اقامت دائم و حتی شهروندی نیز اقدام کنید.
سلام در مورد هزینه تحصیل در اروپا هم لطفا یک مقاله بدید
سلام و روز بخیر، ممنون از پیشنهاد شما.