اگر به دنبال کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار خود در اروپا و اخذ اقامت قاره سبز هستید، راه‌‌های مختلفی برای رسیدن به این هدف وجود دارد. یکی از این مسیرها دریافت ویزای استارتاپ اروپا است که در کشورهای مختلفی از اروپا به طور فزاینده‌ای رایج شده است و به شما این امکان را می دهد تا با راه اندازی یک کسب و کار با ایده‌ خلاقانه و سودآور بتوانید مجوز اقامت کشور صادر کننده ویزا را حداقل برای ۱ سال را بدست آورید.

کشورهایی مانند هلند، ایرلند، آلمان، بلژیک، لوکزامبورگ، فرانسه، ایتالیا، فنلاند، یونان، سوئد، نروژ و دانمارک صادر کننده ویزا برای اتباع غیر اتحادیه اروپا هستند و از ایده‌های نوآورانه در زمینه‌های مختلف فناوری، علمی، صنعتی و تجاری حمایت می‌کنند. قوانین، شرایط و اعتبار ویزای استارتاپ هر کدام از این کشورها با دیگری متفاوت است که در ادامه با چند مورد از محبوب‌ترین و بهترین آنها آشنا خواهیم شد. النورا، از صفر تا صد در مسیر دریافت اقامت قاره سبز از طریق اخذ ویزای استارتاپ اروپا همراه شما خواهد بود.

شما می‌توانید شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا همکاران ما در سریع‌ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای ویزای استارتاپ اروپا بررسی کنند.

شرایط اخذ ویزای استارتاپ اروپا

مهم‌ترین شرط دریافت استارتاپ اروپا این است که شما یا تیمتان دارای یک ایده کسب و کار نو و خلاق باشید. باید بیزینس پلن قوی و قابل اجرا داشته باشید و کسب و کارتان پتانسیل ایجاد شغل و کمک به رشد اقتصادی کشور مقصد را داشته باشد. در این برنامه مهاجرتی ممکن است به تاییدیه از نهادهای دولتی یا غیر دولتی رشد اقتصادی یا نوآوری نیاز داشته باشید. در اکثریت موارد بسته به قوانین کشور مقصد، باید ایده‌ها و بیزینس پلن شما توسط یک سازمان حامی تایید شده دولتی یا سرمایه گذار مثل نهادهای شتاب دهنده، انکوباتورها، فسیلیتورها یا صندوق‌های سرمایه گذاری در کشور مقصد پشتیبانی شود.

نشان دادن بودجه و سرمایه اولیه، تمکن مالی و رسیدن به یک نقطه عطف تجاری خاص می‌توانند از دیگر شرایط ویزای استارتاپ اروپا باشند. خبر خوب این است که در بیشتر کشورها در الزامات دانش زبان و مدرک تحصیلی سختگیری زیادی  انجام نمی‌شود. بیشتر در مصاحبه‌های سفارت و نهاد حمایت کننده تعیین شده نیاز است که شما حداقل دانش زبان انگلیسی سطح B2 را داشته باشید. باز هم تاکید می‌کنیم که شرایط و مدارک اخذ استارتاپ اروپا و فرآیند درخواست ویزا بسته به کشور هدف متفاوت است. به صورت عمومی داشتن شرایط زیر الزامی است:

  • حداقل ۱۸ سال سن
  • ایده کسب و کار نوآورانه
  • ایجاد شغل در کشور صادر کننده ویزا
  • نامه حمایتی از سازمان‌های تعیین شده مثل انکوباتورها (مراکز رشد تجاری)، صندوق‌های سرمایه گذاری، فسیلیتورها (تسهیل کننده‌ها) و غیره
  • نامه تاییدیه از نهادهای دولتی مانند سازمانهای توسعه اقتصادی و نوآوری (در صورت نیاز)
  • داشتن حداقل سرمایه اولیه
  • تمکن مالی
  • مدرک تحصیلی (در صورت نیاز و مطابق با کسب و کار)
  • دانش زبان (در صورت نیاز)
  • عدم سوء پیشینه

کشورهای ویزای استارتاپ اروپا

چندین کشور اروپایی و منطقه شینگن، برنامه ویزای استارتاپ را ارائه می‌دهند که هر کدام قوانین و شرایط و پروسه درخواست و حتی نام ویزای خاص خود را دارند. در نظر داشته باشید که هر کشور اروپایی یک طرح ویزای مشترک را ارائه نمی‌دهد و الزامات خاص و در دسترس بودن آنها می‌تواند تغییر کند. بنابراین بسیار مهم است که آخرین اطلاعات را از وب‌سایت‌های رسمی دولتی کشورهای هدف بررسی کنید تا مشخص شود که گزینه مناسبی برای شما است یا خیر.

از پرکارترین و بهترین کشورهای اروپایی صادر کننده ویزای استارتاپ در حال حاضر می‌توان به هلند، استونی، دانمارک، فنلاند، فرانسه و لیتوانی اشاره کرد. النورا در زمینه مشاوره در مورد گزینه‌ها و کشورهای دارای برنامه مهاجرتی استارتاپ اروپا در کنار شما است. برخی از کشورهای اروپایی که برنامه مهاجرتی کارآفرینی یا استارتاپ را ارائه می‌دهند:

هلند

کشور هلند یکی از بهترین برنامه‌های استارتاپ اروپا را ارائه می‌دهد. متقاضیانی که به دنبال راه اندازی کسب و کار نوآورانه در هلند هستند، می‌توانند برای ویزای استارتاپ هلند اقدام کنند. استارتاپ هلند ۱۲ ماه اعتبار دارد که قابل تمدید است. برای ورود به این برنامه مهاجرتی، کسب و کار شما نیاز به مشارکت با یک فسیلیتور (Facilitator) یا همان مراکز تسهیل کننده کسب و کار در هلند دارد. النورا خدمات تخصصی اخذ ویزای استارتاپ هلند را ارائه می دهد.

دانمارک

در برنامه استارتاپ دانمارک، شما باید یک بیزینس پلن را به یک کمیته ارائه کنید. بعد از بررسی‌، طرح تجاری شما تایید یا رد خواهد شد. در صورتی که ایده کسب و کار شما تایید شود مجاز به ورود به کشور دانمارک هستید و علاوه بر واجد شرایط بودن اقامت این کشور، مجوز کار هم دریافت می‌کنید. اعتبار ویزای استارتاپ اروپا در دانمارک معمولا ۲ تا ۳ ساله است و قابل تمدید خواهد بود. شما می‌توانید در یک گروه حداکثر ۳ نفره درخواست ثبت استارتاپ خود را ارائه دهید. فرآیند اخذ ویزا برای هر عضو  باید جداگانه انجام شود.

فنلاند

برای ویزای استارتاپ فنلاند، باید در قالب تیمی متشکل از حداقل ۲ نفر درخواست دهید. پس از تایید طرح تجاری توسط Business Finland، مجوز استارتاپ اروپا در کشور فنلاند تا ۲ سال اعتبار و امکان تمدید نیز وجود دارد. ایده کسب و کار شما باید نوآورانه با پتانسیل رشد و تاثیر مثبت بر اقتصاد فنلاند باشد.

استونی

افراد واجد شرایطی که به دنبال راه اندازی یک استارتاپ هستند یا می‌خواهند در یک استارتاپ از قبل تاسیس شده استخدام شوند، می‌توانند از ویزای کارآفرینی استونی استفاده کنند. ویزای استارتاپ استونی برای ۹۰ روز به صورت کوتاه مدت یا ۱۲ ماه به صورت بلند مدت اعتبار دارد و قابل تمدید تا ۵ سال خواهد بود. بیزینس پلن شما باید مبتنی بر فناوری نوآورانه و مقیاس پذیر باشد و توسط کمیته استارتاپ استونی (Estonian Startup Committee) تایید شود. همچنین نیاز به تایید بودجه ۸۰۰ یورو در ماه خواهید داشت.

لیتوانی

برای راه اندازی کسب و کار خود در اروپا از طریق کشور لیتوانی باید برای ویزای استارتاپ لیتوانی اقدام کنید. برای این کار باید فرمی را پر کنید و اطلاعاتی درباره شرکت و چشم انداز کسب و کار خود در قالب یک بیزینس پلن به صورت آنلاین به اعضای جامعه تجاری و کارآفرین لیتوانی ارائه دهید. در صورت تایید، واجد شرایط درخواست و اخذ اقامت موقت لیتوانی خواهید بود و به محض ورود می‌توانید کسب و کار خود را شروع کنید. این ویزا تا ۱ سال اعتبار دارد و قابل تمدید برای ۳ تا ۵ سال دیگر است.

فرانسه

این برنامه به ویزای فناوری یا تِک فرانسه (Tech Visa) شناخته می‌شود. برای دریافت ویزای استارتاپ اروپا در کشور فرانسه باید کارآفرین حوزه فناوری با یک ایده نوآورانه باشید و بتوانید داشتن بودجه اولیه را اثبات کنید. همچنین، نیاز است کسب و کار شما از طرف انکوباتورها یا سرمایه گذاران تعیین شده حمایت و پشتیبانی شود.

دیگر کشورهایی که برنامه مهاجرتی ویزای استارتاپ را ارائه می‌دهند موارد زیر هستند:

  • انگلستان
  • یونان
  • لوکزامبورگ
  • ایرلند
  • ایتالیا
  • سوئد
  • پرتغال
  • اسپانیا
  • نروژ
  • بلژیک
  • آلمان
استارتاپ خود را در اروپا راه اندازی کنید، کسب و کار خود را جهانی کنید و اقامت بگیرید!

فرآیند درخواست ویزای استارتاپ اروپا

پروسه راه اندازی کسب و کار و درخواست ویزای استارتاپ اروپا بسته به کشور هدف شما دارای مراحل، شرایط، هزینه، مدارک و زمان بررسی و پردازش متفاوتی است. فرآیند عمومی درخواست اخذ ویزا استارتاپ در اروپا معمولا شامل مراحل زیر می‌شود:

  1. بررسی شرایط  و انتخاب کشور: قدم اول و مهم‌ترین بخش فرآیند استارتاپ اروپا، بررسی شرایط کشورهای مختلف اروپایی است که این برنامه مهاجرتی را ارائه می‌دهند. شرایط و الزامات ویزای استارتاپ اروپا از جمله مدارک، تمکن مالی، سرمایه اولیه، نهاد حامی، نوع بیزینس پلن و غیره در هر کدام از این کشورها می تواند متفاوت باشد.
  2. تهیه بیزینس پلن جامع: به یک بیزینس پلن قوی نیاز دارید که شامل رزومه، شرح کسب و کار، تحلیل بازار، هدف گذاری، استراتژی بازاریابی، تیم مدیریتی، منابع مالی و غیره می‌شود تا به کشور هدف و سازمان بررسی کننده ایده کسب و کار ثابت شود که استارتاپ شما نوآورانه است و قابلیت اجرا و رشد دارد.
  3. دریافت نامه ساپورت: شما برای اخذ ویزای استارتاپ اروپا و راه اندازی کسب و کار خود در اکثریت موارد، باید بیزینس پلن خود را به سازمان بررسی کننده کسب و کارهای نوآور ارائه دهید. شما نیاز به نامه تاییدیه از یک سازمان دولتی یا نهاد حامی و سرمایه گذار تعیین شده از طرف کشور هدف دارید.
  4. جمع آوری مدارک و ارائه درخواست ویزا: بعد از دریافت نامه تاییدیه استارتاپ، باید برای ویزای استارتاپ اروپا به سفارت کشور هدف خود مراجعه کنید و درخواست دهید. پروسه بررسی درخواست شما بسته به کشور مقصد متفاوت است. مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ اروپا بسته به کشور هدف می‌تواند بین ۱۵ روز تا ۱ سال متغیر باشد.

مدارک اخذ استارتاپ اروپا

  • فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر
  • عکس پاسپورتی جدید
  • سوابق کاری (در صورت نیاز)
  • مدرک تحصیلی (در صورت نیاز و مطابق با استارتاپ)
  • بیزینس پلن (طرح تجاری)
  • نامه تاییدیه از سازمان دولتی مربوطه یا نهادها و صندوق های سرمایه گذار، انکوباتورها یا فسیلیتورهای تعیین شده، و دیگر تاییدیه‌های مورد نیاز
  • اسناد مربوط به تمکن مالی و سرمایه اولیه
  • مدارک مربوط به محل اسکان
  • بیمه درمانی معتبر
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • گواهی پزشکی معتبر
  • رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

هزینه اخذ ویزای استارتاپ اروپا

هزینه ویزای استارتاپ اروپا شامل موارد متعددی همچون هزینه پردازش درخواست و صدور ویزا، موسسه مهاجرتی، تمکن مالی، سرمایه اولیه و هزینه‌های جانبی مثل بلیط هواپیما، بیمه، اسکان و غیره می‌شود. این هزینه‌ها نیز بسته به کشور مورد نظر متفاوت است و تنها درخواست و بررسی ویزای استارتاپ بین ۸۰ تا ۳۵۰ یورو متغیر خواهد بود. برای اطلاع بیشتر از لیست هزینه‌ اخذ ویزای استارتاپ اروپا در کشورهای مختلف با کارشناسان ما در النورا در تماس باشید.

شما چه کار کنید؟

مرحله اول

در مورد شرایط ویزای استارتاپ اروپا و شرایط کشورهای صادر کننده ویزا تحقیق کنید.

مرحله دوم

در جلسه مشاوره اختصاصی و رایگان النورا برای بررسی شرایط و انتخاب بهترین گزینه شرکت کنید.

مرحله سوم

مدارک مورد نیاز همچون رزومه شغلی، مدرک تحصیلی و مدارک مربوط به استارتاپ را جمع آوری کنید.

مرحله چهارم

یک بیزینس پلن قوی برای توضیح استارتاپ خود برای جذب حمایت سازمان حامی تعیین شده در کشور هدف آماده کنید.

مرحله پنجم

از بین نهادهای سرمایه گذار، فسیلیتور یا انکوباتور بهترین و مناسب‌ترین سازمان را مطابق با کسب و کار خود انتخاب کنید.

مرحله ششم

برای مصاحبه با سازمان حامی و پرزنت استارتاپ آماده شوید.

مرحله هفتم

بعد از بررسی و تایید شدن ایده استارتاپی و دریافت نامه تاییدیه و ساپورت، برای اخذ ویزای استارتاپ اروپا از طریق سفارت کشور مقصد اقدام کنید.

مرحله هشتم

منتظر بررسی و پردازش درخواست ویزا باشید.

مرحله نهم

در صورت ریجکت شدن ویزا دوباره با النورا تماس بگیرید.

مرحله دهم

النورا برای رفع نواقص و حل مشکلات فرآیند أخذ ویزا همچنان مشاور شما است.

مرحله یازدهم

بعد از دریافت ویزای استارتاپ اروپا به کشور مقصد سفر کنید.

مرحله دوازدهم

در صورت نیاز فرآیند سفر از قبیل تهیه بلیت پرواز، محل اسکان اولیه و همچنین بیمه، مجوز اقامت و… را به النورا بسپارید. تا مقصد همراه شما هستیم.

النورا برای شما چه کاری می‌کند؟

پروسه اخذ ویزای استارتاپ اروپا می‌تواند زمان‌بر و پیچیده باشد و تیم متخصصان و وکلای مهاجرتی ما با شناخت دقیق از چالش‌ها و مراحل اخذ اقامت اروپا از طریق ویزای استارتاپ و کارآفرینی تا رسیدن به موفقیت شما را همراهی خواهند کرد. النورا صفر تا صد مشاوره، جذب سازمان حامی، جمع آوری مدارک، تهیه بیزینس پلن، معرفی به استارتاپ‌های موفق و دریافت ویزای استارتاپ هلند و دیگر کشورهای اروپایی را انجام می‌دهد. گروه مهاجرتی النورا در فرآیندهای زیر همراه شما است:

  • مشاوره رایگان و تخصصی
  • مشاوره و همراهی در زمینه تهیه و ارائه یک بیزینس پلن قوی
  • همراهی در فرآیند جذب نهادهای حامی تعیین شده و انتخاب بهترین گزینه
  • همراهی در پروسه پرزنت کسب و کار
  • همراهی در جمع آوری و ترجمه مدارک مورد نیاز ویزای استارتاپ اروپا
  • تکمیل دقیق و صحیح فرم‌های مربوطه از درخواست ویزا تا مجوز اقامت
  • کمک به تهیه بیمه درمانی و بیمه مسافرتی
  • کمک به پروسه اسکان
  • پروسه تمدید یا تبدیل ویزا
  • پیگیری در صورت ریجکت شدن ویزا
  • پشتیبانی و مشاوره ۲۴ ساعته در حین پروسه و بعد از رسیدن به مقصد
  • و…

 

استارتاپ اروپا

صدور مجوز اقامت موقت که می‌تواند مسیری برای اخذ اقامت دائم اروپا باشد، احتمالا مهم‌ترین و جذاب‌ترین مزیت استارتاپ اروپا است. به دریافت اقامت، باید پروسه سریع درخواست این ویزا نسبت به دیگر گزینه‌های شغلی و حتی تحصیلی را اضافه کرد. معمولا سخت گیری زیادی در مورد مدرک زبان و مدرک تحصیلی اعمال نمی‌شود و در مواردی دارنده ویزای استارتاپ اروپا مشمول معافیت‌های مالیاتی در مدت زمان مشخصی می‌شود.

با داشتن اقامت استارتاپ اروپا، دیگر نیازی به اخذ ویزا برای سفر به اکثریت کشورهای اروپایی را ندارید. اگر کشور صادر کننده ویزای شما از اعضای منطقه شینگن باشد، بدون ویزای می‌توانید به ۲۶ کشور اروپایی سفر کنید. از دیگر مزایای استارتاپ اروپا در بیشتر برنامه‌ها و کشورها باید به امکان الحاق خانواده نیز اشاره کرد.

در نظر داشته باشید که مزایا اخذ استارتاپ اروپا بسته به قوانین و شرایط کشور صادر کننده این برنامه مهاجرتی می‌تواند بیشتر یا کمتر نسبت به دیگری باشد. بنابراین ویژگی‌ها و مزایای استارتاپ کشور مدنظر خود را بررسی و سپس اقدام کنید. مثل همیشه و برای آشنایی با ویژگی‌ و مزایای اخذ اقامت استارتاپ در هر کدام از کشورهای اروپایی، النورا و تیم مشاوران و کارشناسان مجموعه همراه شما هستند.

مزایا اخذ استارتاپ اروپا

  • بدون محدودیت سنی
  • دریافت اقامت موقت اروپا
  • مسیری برای اخذ اقامت دائم
  • قابلیت تمدید و تبدیل ویزا
  • دسترسی به بازارهای بین المللی
  • استفاده از برنامه‌های حمایتی متنوع دولتی و خصوصی
  • فرصت شبکه سازی با کارآفرینان در اروپا و جهان
  • فرصت طلایی ارتقای برندینگ
  • معافیت‌های مالیاتی (در برخی موارد)
  • پروسه سریع‌تر و ارزان‌تر درخواست ویزا نسبت به بسیاری دیگر از روش‌های مهاجرتی
  • سفر به ۲۶ کشور شینگن بدون ویزا
  • کسب درآمد بالای یورویی از طریق کارآفرینی
  • مجوز کار تمام وقت
  • بدون نیاز به مدرک زبان (در بیشتر موارد)
  • ایجاد رزومه بین المللی
  • کیفیت بالای زندگی در اروپا
  • دسترسی به امکانات آموزشی، بهداشتی و اجتماعی سطح بالا

معایب اخذ ویزا استارتاپ اروپا

  • رقابت بالا بین استارتاپ‌ها
  • تامین بودجه و سرمایه اولیه کسب و کار برای اثبات سودآوری
  • الزامات، مقررات و معیارهای سختگیرانه در برخی کشورها
  • هزینه بالای زندگی در برخی از کشورها
  • پروسه طولانی مدت بررسی کسب و کار و پردازش ویزا در برخی از کشورها

 

چرا النورا؟

  • بیش از ۱۰ سال فعالیت مستمر و موفق
  • امکان استفاده از مشاوره رایگان
  • پرداخت حق‌الزحمه با شرایط ویژه
  • استفاده از تجربه دو تیم تخصصی در ایران و کشورهای مقصد
  • پاسخگویی ۲۴ ساعته
  • رابط حرفه‌ای و با تجربه شما با بیشتر سفارت خانه‌ها
  • امکان ثبت اعتراض در صورت ریجکت شدن
  • امکان استفاده از راه‌های جایگزین در صورت ریجکت شدن
  • تضمین بازگشت وجه پرداختی در صورت عدم موفقیت در زمان اخذ ویزا
  • همراهی شما از تصمیم به مهاجرت تا رسیدن به مقصد
  • انجام اقدامات پس از دریافت ویزا، از قبیل اخذ بلیت، رزرو محل اولیه اقامت و…
  • همراهی اولیه در فرآیند جامعه‌پذیری در کشور مقصد از جمله بازدید از مکان‌های ضروری برای زندگی، باز کردن حساب بانکی و…
  • و…
%۷۸
شما پرونده موفق بعدی باشید!
elenora-cta

تیم متخصصان و مشاوران با تجربه النورا، در هر روش مهاجرتی و اقامتی تا رسیدن به مقصد در کنار شما خواهند بود

 

نکات مهم اخذ ویزای استارتاپ اروپا

  • قبل از اقدام برای درخواست ویزای استارتاپ اروپا، با کارشناسان النورا در تماس باشید و از مشاوره آنها استفاده کنید.
  • برخی از کشورها ممکن است به دانش زبان انگلیسی یا محلی نیاز داشته باشند.
  • بهتر است زبان انگلیسی شما حداقل در سطح B2 باشد.
  • اکوسیستم استارتاپ و زیرساخت‌های پشتیبانی هر کشور را بررسی کنید.
  • در مورد پیامدهای مالیاتی راه اندازی یک تجارت در هر کشور تحقیق کنید.
  • ایده استارتاپی شما باید نوآورانه و دارای پتانسیل رشد و رقابت با دیگر استارتاپ‌ها باشد.
  • در بیشتر موارد استارتاپ شما باید اشتغالزا باشد.
  • باید یک بیزینس پلن قوی داشته باشید.
  • پروسه ثبت، راه اندازی و ویزای استارتاپ ممکن است زمان‌بر باشد، صبور باشید.
  • بهترین نهاد حامی را با توجه به کسب و کار مدنظر خود انتخاب کنید.
  • مدارک مورد نیاز ویزا را کامل و با فرمت صحیح و ترجمه شده تهیه و جمع آوری کنید.
  • بلافاصله بعد از دریافت نامه تاییدیه برای ویزای استارتاپ کشور هدف اقدام کنید.
  • فرم‌های درخواست ویزا را باید با اطلاعات درست، دقیق و کامل پر کنید.
  • از ارائه مدارک و اسناد جعلی خودداری کنید.
  • شما باید تمکن مالی و داشتن سرمایه اولیه (در بیشتر گزینه‌ها) را ثابت کنید.
  • نباید سابقه کیفری داشته باشید.
  • داشتن بیمه درمانی برای اقامت الزامی است.
  • از اعتبار پاسپورت خود مطمئن شوید
  • سابقه سفرهای قبلی خود به منطقه شینگن را ارائه دهید.
  • وضعیت اسکان خود در کشور مقصد را مشخص کنید.
  • برای درخواست مجوز اقامت برای حساب بانکی و شماره مالیاتی اقدام کنید.
  • حتما اطلاعات ویزای استارتاپ اروپا مثل نوع ویزا، تعداد دفعات ورود و اعتبار زمانی را چک کنید.
  • برای اخذ استارتاپ اروپا بهتر است از طریق آژانس‌های مهاجرتی معتبر اقدام کنید در غیر این صورت احتمال ریجکت ویزا بالا خواهد بود.

در صورت ریجکت شدن

مواردی همچون پاسپورت نامعتبر، جعل سند، کامل نبودن مدارک، پر کردن ناقص و ناصحیح فرم درخواست ویزا، ارائه اطلاعات غلط در مصاحبه، داشتن سابقه کیفری و عدم اثبات حداقل تمکن مالی می‌تواند باعث ریجکت شدن ویزای استارتاپ اروپای شما می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم، قبل از هر اقدام و مصاحبه‌ای، ابتدا با مشاوران ما در تماس باشید تا راهنمایی کامل را در اختیارتان قرار دهند. چنانچه چالش‌ها و مراحل روند اخذ ویزا و مجوز اقامت را نشناسید، احتمال ریجکت شدن ویزا بسیار بالا خواهد بود. در صورت ریجکت شدن:

  • النورا ابتدا علت ریجکتی ویزای شما را بررسی و برای ثبت اعتراض با کمک شما در صورت امکان اقدام به رفع آن می‌کند.
  • در صورت ریجکت شدن ویزا، هزینه‌های بررسی و درخواست ویزا برگشت پذیر نخواهد بود.
  • در صورتی ریجکت شدن ویزا، پیش پرداخت به شما برگردانده می‌شود.
در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای خود، نگران نباشید؛ برای رسیدن به مقصد راه‌های بیشمار دیگری هم وجود دارد مسیرهای دیگری را برایتان روشن می‌کنیم

سوالات متداول

در قسمت زیر به برخی از پرسش‌های متداول درباره «ویزای استارتاپ اروپا» پاسخ دادیم:

۱. ویزای استارتاپ اروپا چیست؟

ویزای استارتاپ اروپا که به نام‌های مختلف مانند ویزای کارآفرینی (Entrepreneur visa) نیز شناخته می‌شود، یک برنامه مهاجرتی است که به اتباع غیر اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد تا کسب و کاری در حوزه‌های مختلف فناوری را با ایده‌های خلاقانه و نو در کشورهای صادر کننده این نوع ویزا راه اندازی کرده و اقامت آن کشور را بدست آورند.

۲. شرایط اخذ ویزا استارتاپ اروپا چیست؟

شرایط اخذ ویزای استارتاپ اروپا در هر کشور متفاوت است، اما به طور کلی شامل شرایط عمومی زیر می‌شود: حداقل ۱۸ سال سن - ایده کسب و کار نوآورانه - ایجاد شغل در کشور صادر کننده ویزا - نامه حمایتی از سازمان‌های تعیین شده مثل انکوباتورها (مراکز رشد تجاری)، صندوق‌های سرمایه گذاری، فسیلیتورها (تسهیل کننده‌ها) و غیره - نامه تاییدیه از نهادهای دولتی مانند سازمانهای توسعه اقتصادی و نوآوری (در صورت نیاز) - داشتن حداقل سرمایه اولیه - تمکن مالی - مدرک تحصیلی (در صورت نیاز و مطابق با کسب و کار) - دانش زبان (در صورت نیاز) - عدم سوء پیشینه

۳. بهترین کشورها برای اخذ ویزای استارتاپ اروپا کدامند؟

برخی از بهترین کشورها برای اخذ ویزای استارتاپ در اروپا عبارتند از: هلند - فرانسه - استونی - لتونی - فنلاند - دانمارک - انگلستان - ایرلند - پرتغال - اسپانیا - ایتالیا

۴. برای دریافت ویزای استارتاپ اروپا چه مدارکی نیاز است؟

مدارک لازم برای راه اندازی استارتاپ و دریافت ویزا در کشورهای مختلف این قاره متفاوت است، اما در کل شامل موارد زیر می‌شود: فرم درخواست ویزا - پاسپورت معتبر - عکس پاسپورتی جدید - سوابق کاری (در صورت نیاز) - مدرک تحصیلی (در صورت نیاز و مطابق با استارتاپ) - بیزینس پلن (طرح تجاری) - نامه تاییدیه از سازمان دولتی مربوطه یا نهادها و صندوق های سرمایه گذار، انکوباتورها، یا فسیلیترهای تعیین شده، و دیگر تاییدیه‌های مورد نیاز - اسناد مربوط به تمکن مالی و سرمایه اولیه - مدارک مربوط به محل اسکان - بیمه درمانی معتبر - گواهی عدم سوء پیشینه کیفری - گواهی پزشکی معتبر - رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

۵. مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ اروپا چقدر است؟

مدت زمان بررسی استارتاپ مورد نظر و صدور ویزا به عوامل مختلفی از جمله قوانین کشور مقصد، حجم درخواست، نوع استارتاپ، پروسه دولتی بررسی ویزا و موارد دیگر بستگی دارد. در کل باید انتظار داشت بین ۱۵ روز تا ۱ سال بسته به کشور هدف، این پروسه طول بکشد.

۶. امکان الحاق خانواده در برنامه استارتاپ اروپا وجود دارد؟

بله؛ در اکثریت موارد امکان همراهی اعضای خانواده برای دارنده ویزای استارتاپ اروپا وجود دارد.