تحصیل در کشورهای آسیایی

همیشه مقصد مهاجرت تحصیلی کشورهای اروپایی، استرالیا یا آمریکای شمالی نیست و بسیاری از دانشجویان بین‌المللی به دلایل مختلف، تحصیل در آسیا را انتخاب می‌کنند. در کشور خودمان ایران هم سابقه تحصیل در دانشگاه‌های هند، ژاپن، چین، مالزی، اندونزی و غیره نیز وجود دارد. دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در قاره آسیا در لیست برترین‌ها در جهان قرار دارند و سالانه تعداد زیادی دانشجوی آسیایی یا خارج از این قاره را به خود جذب می‌کنند. دانشجویان می‌توانند با انتخاب تحصیل در کشورهای آسیایی با فرهنگ‌ها و تمدن‌های چندین هزار ساله آشنا شوند. اگر شما هم تحصیل در آسیا و کشورهای کهن و قوی از نظر تحصیلی را انتخاب کرده‌اید، النورا قدم‌به‌قدم با شما است تا این مسیر پُر چالش اما جذاب را با موفقیت پشت سر بگذارید.

پذیرش تحصیلی از کشورهای مختلف آسیایی در النورا


کشورهای آسیایی که ما می‌توانیم از آن‌ها برای شما پذیرش تحصیلی بگیریم، در قسمت پایین آمده است. در قسمت‌های بعدی این صفحه مطالب بیشتری را با شما به اشترک گذاشتیم. با ما همراه باشید.

تحصیل در مالزی
تحصیل در چین
تحصیل در هند

 

تحصیل در آسیا به روایت صدا و تصویر

چکیده “راهکارهای اخذ ویزای تحصیل در آسیا” در ویدیو زیر قابل مشاهده است:

همچنین می‌توانید به فایل صوتی زیر گوش دهید:

تحصیل کشور در آسیا

رونق اقتصادی و رشد جمعیت در آسیا، با رشد سریع حوزه آموزش عالی این قاره همراه بوده است. موسسات آموزشی در ژاپن، هنگ کنگ، سنگاپور، کره جنوبی در کنار قدرت روزافزون چین و همچنین دانشگاه‌های معتبر در تایوان، مالزی و هند، تحصیل در آسیا را هم برای دانشجویان این قاره و هم دورتر، به گزینه‌ای برای ادامه تحصیل تبدیل کرده است. از جمله برترین دانشگاه‌های آسیا در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهانی می‌توان به دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه Tsinghua چین، دانشگاه فناوری نانیانگ (Nanyang Technological University) و دانشگاه هنگ کنگ (The University of Hong Kong) اشاره کرد که همگی در بین ۵۵ دانشگاه برتر دنیا قرار دارند. این تمام ماجرا نیست، تعداد زیادی از دانشگاه‌های برتر آسیا در کشورهایی مثل هند، مالزی، تایوان، کره جنوبی و تایلند نیز پیدا می‌شود.

شرایط تحصیل در آسیا بسته به این که چه کشوری را برای تحصیل انتخاب می‌کنید، متفاوت خواهد بود. شما برای انتخاب بهترین کشور برای تحصیل باید مواردی همچون هزینه تحصیل، هزینه زندگی، زبان مورد نظر تحصیل، رشته تحصیلی، سطح علمی دانشگاه‌ها، بورسیه تحصیلی، فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی و ویزا، امکان کار حین تحصیل و موارد دیگر را مد نظر قرار دهید. مجموعه النورا در فرآیند تحصیل در آسیا و کشورهای چین، هند و مالزی در کنار شما خواهد بود. انتخاب کنید و به ما بسپارید!

در این جا بیایید با این ۳ کشور محبوب برای تحصیل در آسیا بیشتر آشنا شویم:

چین

انتخاب کشور چین برای تحصیل، یک انتخاب منحصربه‌فرد است. کشوری با تاریخ مکتوب ۳۵۰۰ ساله و پُرجمعیت‌ترین کشور جهان که امروزه از ابرقدرت‌های حوزه اقتصادی، تولید و صادرات به شمار می‌رود. اگر تحصیل در آسیا را با تحصیل در چین استارت بزنید با تنوع جغرافیایی همچون کوه‌ها، شهرهای زیبا، بنادر بزرگ و حتی بیابان‌های این کشور عشقبازی خواهید کرد؛ دیوار چین (Great Wall of China) هم که نیازی به تعریف ندارد! کشور چین، سالانه پذیرای ۵۰۰٬۰۰۰ دانشجوی بین‌المللی از سراسر جهان است، چون هم جذب فرهنگ و تاریخ این کشور کهن شده و هم فرصت‌های شغلی زیادی ارائه می‌دهد.

چین بزرگ‌ترین سیستم آموزشی جهان را دارد و تقریباً ۳۰٬۰۰۰ موسسه آموزش عالی و کالج در این کشور وجود دارد که تحصیل در آنها بسیار مقرون‌به‌صرفه است. دانشگاه‌های برتر چین همچون دانشگاه پکن (Peking University)، دانشگاه چینهوا (Tsinghua University) یا دانشگاه فودان (Fudan University) در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار دارند و آموزش باکیفیت در مقاطع لیسانس، فوق‌لیسانس و دکترا را در دستور کار خود قرار داده‌اند. موسسات آموزشی این کشور بیش از ۴۰۰۰ مدرک به زبان انگلیسی ارائه می‌دهند. رشته‌های محبوب در چین شامل رشته‌های پزشکی، مهندسی، مطالعات فرهنگی، مدیریت بازرگانی، علوم کامپیوتر، اقتصاد و فناوری اطلاعات است.

هند

هند، کشور هزار فرهنگ، هزار زبان، هزار معبد و هزار ادیان، یکی دیگر از بهترین مقاصد تحصیل در آسیا برای دانشجویان بین‌المللی است. کشور هند، امروزه در حال تبدیل شدن به یک قدرت جهانی مانند چین است و هر روز پیشرفت‌های خود در زمینه فناوری‌های مدرن را به رخ می‌کشد. این کشور همچنین به نوعی پُلی ارتباطی بین شرق و غرب است، چون هم با چین و روسیه و هم با ایالات متحده روابط خوبی دارد. این کشور رنگارنگ، به غذاهای تند و خوشمزه و همچنین تاریخ غنی متبلورشده در آثار و بناهای خود شناخته می‌شود.

سیستم آموزشی هند نیز در چند دهه گذشته به سرعت توسعه پیدا کرده است. تحصیل در هند هم مثل چین، یکی از بزرگ‌ترین سیستم‌های آموزش عالی در جهان را دارد و به همین دلیل دانشجویان بین‌المللی زیادی این کشور را مقصد خود برای تحصیل در آسیا انتخاب می‌کنند. سیستم آموزش عالی هند، به ویژه به دلیل کیفیت آموزش در رشته‌های مهندس و فناوری که توسط موسسه علوم هند (IISc) بنگلور و موسسه‌های فناوری هند (IITs) مدیریت می‌شوند، مشهور است. کمک‌های مالی و بورسیه‌های تحصیلی از سوی دولت هند فراوان است، چون دولتمردان این کشور به دنبال تشویق و جذب دانشجویان بین‌المللی هستند. از جمله دانشگاه‌های برتر این کشور می‌توان به دانشگاه مهاتما گاندی (Mahatma Gandhi University)، دانشگاه Jamia Millia Islamia، دانشگاه دهلی (University of Delhi)، انستیتو دانش هند (Indian Institute of Science)، دانشگاه آنا (Anna University) و دانشگاه بیوتکنولوژی و علوم مدیریت شولینی (Shoolini University of Biotechnology and Management Sciences) اشاره کرد.

مالزی

کشور مالزی، دارای چندین شعبه پردیس بین‌المللی از دانشگاه‌های کشورهای دیگر است. این طرح برای گسترش و بهبود دامنه آموزش عالی در این کشور در نظر گرفته شده است. بسیاری از پردیس‌های دانشگاهی این کشور توسط دانشگاه ناتینگهام (University of Nottingham) و دانشگاه موناش استرالیا (Monash University) اداره و مدیریت می‌شوند. بنابراین، شما با تحصیل در مالزی، در واقع در حال ادامه تحصیل در دانشگاه‌های بین‌المللی معتبر هستید. همچنین سرمایه‌گذاری کشور مالزی بر روی پردیس‌های دانشگاهی منجر به توسعه EduCity در جوهور (Johor) در جنوبی‌ترین نقطه شبه جزیره مالزی شده است. این پردیس ۲۵۰ هکتاری توسط ۸ شعبه بین‌المللی زیر نظر دانشگاه‌های پیشرو از سراسر جهان اداره می‌شود.

البته نباید دانشگاه‌های بومی این کشور را نادیده گرفت که آموزش با کیفیت بالا را در رشته‌‌های متعددی ارائه می‌دهند. مالزی یکی از مقاصد مقرون‌به‌صرفه برای تحصیل در آسیا است و شهر کوالالامپور (Kuala Lumpur) به عنوان دومین شهر مقرون‌به‌صرفه برای تحصیل دانشجویی در آسیا شناخته می‌شود. جالب است بدانید حدود پنج هزار دانشجویی ایرانی نیز در دانشگاه‌های مالزی و بیشتر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند. از جمله بهترین دانشگاه‌های مالزی می‌توان به دانشگاه مالایا (UM)، دانشگاه کبانگسان (UKM)، موسسه فناوری پتروناس (UTP)، دانشگاه پوترا مالایا (UPM) و دانشگاه سینز (USM) اشاره کرد.

انواع مقاطع تحصیلی در کشور اسیایی

هر کشور آسیایی سیستم آموزشی خاص خودش را دارد، اما با تفاوت‌های کوچک زمانی و سطح آموزش مقاطع ابتدایی، متوسطه و دانشگاه در تمامی آنها مشترک است.

  • ابتدایی: این سطح از تحصیلات از سنین ۶ تا ۱۲ سالگی آغاز می‌شود و به دانش‌آموزان مهارت‌های پایه‌ای خواندن، نوشتن، ریاضیات و غیره آموزش می‌دهد. در برخی از کشورها، این سطح از تحصیلات به دو مرحله ابتدایی و راهنمایی تقسیم می‌شود.
  • متوسطه: این سطح از تحصیلات از سنین ۱۲ تا ۱۸ سالگی آغاز می‌شود و به دانش‌آموزان دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به دانشگاه یا بازار کار را آموزش می‌دهد. در برخی از کشورها، این سطح از تحصیلات به دو مرحله دبیرستان و پیش‌دانشگاهی تقسیم می‌شود.
  • کارشناسی: دوره کارشناسی یا مدرک لیسانس (Bachelor’s degrees)، اولین سطح آموزش عالی در آسیا است. معمولاً ۳ تا ۴ سال طول می‌کشد تا به اتمام برسد. پس از این دوره دانشجو می‌تواند تحصیلات خود در دوره کارشناسی‌ ارشد شروع کند.
  • کارشناسی‌ ارشد: دوره کارشناسی ارشد یا مدرک فوق لیسانس (Master’s degrees)، در بیشتر کشورهای آسیا ۱ تا ۲ ساله است. برای تحصیل در دوره کارشناسی‌ ارشد معمولاً نیازمند مدرک لیسانس (کارشناسی) از کشور خود یا دیگر کشورها هستید. تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در آسیا، فرصتی عالی برای تمرکز بر رشد شایستگی حرفه‌ای، دانش، تحقیقات و دوره‌های کارآموزی است.
  • دکتری: اتمام دوره دکتری (Doctorate degree) در آسیا به صورت تحصیل تمام وقت، معمولاً ۳ تا ۵ سال طول می‌کشد. برای درخواست دوره دکتری در آسیا معمولاً باید یک پروپوزال تحقیقاتی قوی ارائه دهید. این دوره فرصتی عالی برای تحقیق، مطالعه و کار به عنوان یک متخصص در مشاغل دانشگاهی و تحقیقاتی است.

خدمات مربوط به تحصیل در آسیا در کشورهایی همچون چین، هند و مالزی توسط مجموعه النورا ارائه می‌شوند. چنانچه این تصمیم را گرفته‌اید که خود یا فرزندانتان در بهترین دانشگاه‌های آسیا ادامه تحصیل دهید، کافیست با کارشناسان النورا تماس گرفته و مشاوره رایگان داشته باشید و از خدمات تخصصی ما برای مهاجرت از طریق تحصیل در آسیا استفاده کنید.

مزایای تحصیل در آسیا

  • امکان تحصیل در دانشگاه‌ها، مدارس و موسسات آموزشی معتبر بین‌المللی
  • امکان تحصیل در کشورهای قدرتمند و روبه‌رشد از نظر اقتصادی و فناوری همچون چین، مالزی، هند، ژاپن، کره جنوبی، سنگاپور، فیلیپین و غیره
  • کیفیت بالای آموزش و مدارک معتبر بین‌المللی
  • امکان تحصیل در طیف وسیع و متنوعی از رشته‌های تحصیلی
  • تحصیل در قاره کهن و آشنایی با فرهنگ‌ها، زبان‌ها و تمدن‌های متعدد و متنوع
  • فرصت‌های شغلی عالی بعد از فارغ‌التحصیلی
  • امکان ادامه تحصیل در بهترین دانشگاه‌های خارج از آسیا
  • مقرون‌به‌صرفه بودن تحصیل و زندگی در بسیاری از کشورهای آسیایی
  • دسترسی به بورسیه‌های تحصیلی متعدد دولتی و دانشگاهی
  • امکان کار کردن در حین تحصیل
  • ساخت یک رزومه قوی تحصیلی، کارآموزی و شغلی
  • تحصیل در کشورهای همسایه با نزدیکی فرهنگی

معایب تحصیل در آسیا

  • سختی یادگیری زبان‌های محلی
  • سخت گیری در اخذ ویزای تحصیلی برخی از کشورهای آسیایی
  • هزینه تحصیل بالا نسبت به ایران
  • دوری از خانواده و مواجهه با فرهنگ و فضای جدید و متفاوت
  • سختی پیدا کردن شغل در برخی از کشورهای آسیایی
  • محدودیت آزادی‌های اجتماعی در برخی از کشورها
برای تحصیل در آسیا و شروع یک زندگی جدید آماده‌اید؟
برای مشاوره رایگان، همین حالا اقدام کنید

فرآیند اجرایی

تحصیل در آسیا یک فرآیند چند مرحله‌ای است که شامل درخواست پذیرش از یک مرکز آموزشی، آزمون ورودی، ثبت‌نام، جمع‌آوری و ارائه مدارک، درخواست ویزا و مجوز اقامت می‌شود. مهاجرت به روش تحصیلی بسته به آموزشگاه و مقطع تحصیلی مورد نظر، سن، ملیت شما، کشور صادرکننده ویزا و غیره متفاوت خواهد بود. معمولاً فرآیند تحصیل در آسیا و مهاجرت به مراحل زیر تقسیم‌بندی می‌شود:

مرحله اول

ارائه درخواست پذیرش: شما باید با توجه به مقطع تحصیلی مورد نظر خود به یکی از مدارس، دانشگاه‌ها یا مراکز آموزشی کشور مقصد مهاجرت درخواست پذیرش یا همان اپلای دهید.

مرحله دوم

پُر کردن فرم درخواست پذیرش: در این مرحله شما باید فرم درخواست پذیرش را کامل و شفا تکمیل کنید.

مرحله سوم

مصاحبه: معمولاً آموزشگاه یک مصاحبه تصویری برای شناخت بیشتر شرایط و هدف محصل در نظر می‌گیرد.

مرحله چهارم

شرکت در آزمون ورودی: معمولاً مدارس و دانشگاه‌ها برای ثبت‌نام شما یا فرزندتان یک آزمون ورودی دارد که باید نمره قبولی بگیرید.

مرحله پنجم

ثبت‌نام: برای اپلای به مرکز آموزشی شما باید با توجه به اطلاعات وب‌سایت آموزشگاه مدارک لازم را مثل ریزنمرات مقطع قبلی، سوابق تحصیلی، مدارک هویتی و غیره را ارائه دهید.

مرحله ششم

دریافت نامه پذیرش: چنانچه فرآیند آزمون ورودی، سوابق تحصیلی، مدارک و مصاحبه به خوبی پیش رود، بعد از مدتی یک نامه پذیرش تحصیلی از مرکز آموزشی برای شما صادر می‌شود.

مرحله هفتم

دریافت ویزا: بعد از دریافت نامه پذیرش می‌توانید برای درخواست ویزای تحصیلی به سفارت کشور مقصد مراجعه و بعد از مدتی ویزای خود را دریافت کنید. در نظر داشته باشید که پروسه تحصیل در آسیا و درخواست ویزا زمان‌بر است، بنابراین از ۶ ماه قبل از شروع مقطع تحصیلی اقدام کنید.

مرحله هشتم

سفر و شروع تحصیل: با در دست داشتن ویزا و پذیرش تحصیلی می‌توانید به کشور مقصد سفر کرده و تحصیل خود را آغاز کنید. (در این مرحله معمولاً باید برای مجوز اقامت نیز اقدام کنید.)

مدارک لازم تحصیل در آسیا

  • نامه پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز آموزشی در آسیا
  • فرم درخواست ویزای دانشجویی یا دانش‌آموزی (ویزای تحصیلی)
  • عکس پاسپورتی
  • مدارک اثبات تمکن مالی مثل صورتحساب بانکی
  • مدارک هویتی مثل شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت، سند ازدواج و غیره
  • پاسپورت معتبر
  • سوابق تحصیلی
  • ریزنمرات و مدارک قبولی مقاطع تحصیلی قبلی
  • بیمه خدمات درمانی معتبر
  • مدارک مربوط به اسکان در کشور مقصد مثل قرارداد اجاره یا خرید خانه یا خوابگاه
  • مدرک زبان
  • انگیزه‌نامه (که هدف شما را کامل و شفاف برای مهاجرت و تحصیل توضیح دهد)
  • گواهی عدم سوء‌پیشینه کیفری
  • گواهی سلامت
  • سوابق کاری (در صورت نیاز)
  • سند پرداخت هزینه درخواست ویزا و ثبت‌نام مرکز آموزشی

روش‌های اخذ تحصیل در آسیا

مهاجرت تحصیلی، یکی از راه‌های پرطرفدار برای ادامه تحصیل و مهاجرت به کشورهای آسیایی است. برای مهاجرت تحصیلی باید از کالج، مدرسه یا مرکز آموزشی مورد نظر کشور مقصد، پذیرش تحصیلی داشته باشید. روش‌های اخذ پذیرش برای تحصیل در آسیا معمولاً به روش‌های زیر انجام می‌شود:

  • پذیرش عادی: با ارسال مدارک، سوابق و ریز نمرات تحصیلی به مرکز آموزشی مورد نظر صلاحیت متقاضی برای تحصیل بررسی می‌شود.
  • پذیرش مشروط: پذیرش مشروط به آزمون ورودی یا تحصیل در یک مقطع تحصیلی خاص اشاره دارد. برخی از دانشگاه‌ها و مدارس برای پذیرش شما یک آزمون ورودی در نظر گرفته‌اند که باید نمره قبولی بگیرید.
  • پذیرش بدون آزمون: اگر سطح علمی بالایی داشته باشید و در دانشگاه‌های معتبر و رشته‌های خاص تحصیل کرده باشید این امکان وجود دارد که بدون آزمون ورودی در یکی از مراکز آموزشی پذیرش شوید.
  • بورسیه تحصیلی: بورسیه تحصیلی یکی دیگر از رایج‌ترین روش‌های تحصیل در آسیا و تحصیل در بهترین مدارس و دانشگاه‌‌های این قاره است. بورسیه تحصیلی در واقع یک کمک مالی است که به دانشجویان بین‌المللی برای تحصیل در دانشگاه‌های خارجی تعلق می‌گیرد.

انواع بورسیه تحصیلی

بورسیه‌ تحصیلی (Scholarship)، کمک‌ مالی است که به دانشجویان برای کمک در پرداخت هزینه‌‌های تحصیل تعلق می‌گیرد. بورسیه تحصیلی نیازی به بازپرداخت ندارد و از این جهت با وام‌ دانشجویی متفاوت است. بورسیه‌ها انواع مختلفی دارند و ممکن است بخشی یا کل هزینه شهریه، اسکان، غذا و غیره را پوشش دهند. این کمک‌های مالی معمولاً بر اساس معیارهایی مثل شایستگی تحصیلی، مهارت‌های ورزشی، نیاز مالی و غیره ارائه می‌شوند. انواع بورسیه تحصیلی:

بورسیه تحصیلی بدون فعالیت جانبی

  • فول فاند (Full Fund): معمولاً توسط دانشگاه‌های معتبر برای دانشجویان مستعد با سطح علمی بالا در نظر گرفته می‌شود. تمامی هزینه‌های آموزش و زندگی در این بورسیه رایگان است و حتی در مواردی به دانشجو حقوق ماهانه پرداخت می‌شود.
  • پارشال فاند (Partial Fund): این نوع بورسیه بخشی از هزینه‌های تحصیلی را به صورت پرداخت نقدی یا درصدی به دانشجو، پوشش می‌دهد. با این بورسیه حدود ۵۰ درصد از هزینه‌ها را به صورت نقدی از دانشگاه دریافت می‌کنید.
  • بورسیه شایستگی (Fellowship): فلوشیپ‌ها بر اساس شایستگی در عملکرد تحصیلی و فعالیت‌های فوق برنامه دیگر توسط نهادهای دولتی و خصوصی یا مراکز آموزشی اعطا می‌شود.
  • جایزه (Award): بورسیه‌های Award پاداش‌های مالی یا غیرمالی هستند که در یک ترم به دانشجویان فعال یا نیازمند مالی تعلق می‌گیرد.
  • وام تحصیلی (Loan): وام تحصیلی برای پوشش هزینه‌های شهریه، خرید کتاب، لوازم تحصیل، هزینه زندگی و غیره به دانشجوی واجد شرایط تعلق می‌گیرد و باید باز پرداخت شود.
  • معافیت شهریه (Tuition Waiver): در واقع بورسیه تحصیلی نیست، اما در شرایط خاص دانشجو از پرداخت بخشی یا تمام شهریه معاف است.
  • بورسیه تحصیلی همراه با انجام فعالیت‌‌های جانبی
  • دستیار تدریس (TA): به عنوان دستیار تدریس یک استاد در زمینه آماده سازی کلاس، برگزاری امتحانات و غیره می‌توان بورسیه تحصیلی گرفت.
  • دستیار تحقیق (RA): استادان برای انجام تحقیقات به دانشجویان مشتاق و با دانش نیاز پیدا می‌کنند. بورسیه تحصیلی دستیار تحقیقات، بخشی از هزینه‌های یک دانشجوی دستیار را پوشش می‌دهد.
%۹۸
شما پرونده موفق بعدی باشید!
elenora-cta

تیم متخصصان و مشاوران با تجربه النورا، در هر روش مهاجرتی و اقامتی تا رسیدن به مقصد در کنار شما خواهند بود

نکات مهم اخذ ویزای تحصیل در آسیا

  • با مشاوران و متخصصان النورا در مورد روش‌ها و شرایط تحصیل در آسیا مشاوره اختصاصی داشته باشید.
  • در مورد مراکز آموزشی، کشورها و برنامه‌های تحصیلی با توجه به مقطع تحصیلی و هدف خود تحقیق کرده و گزینه مناسب را انتخاب کنید.
  • شرایط اخذ ویزا و پذیرش تحصیلی هر کشور را به دقت بررسی کنید.
  • شرایط فرهنگی و قوانین کشور مورد نظر را بشناسید.
  • فرآیند اخذ پذیرش را سریع شروع کنید؛ پروسه اخذ پذیرش و دریافت ویزای تحصیلی می‌تواند زمان‌بر باشد.
  • مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی و اخذ ویزا را کامل و با فرمت صحیح جمع‌آوری کنید.
  • از اعتبار پاسپورت خود مطمئن شوید.
  • در صورت نیاز مدارک را ترجمه کنید.
  • یک بیمه‌نامه معتبر خریداری کنید.
  • فرم‌های پذیرش و درخواست ویزا را کامل و با اطلاعت صحیح تکمیل کنید.
  • به غیر از زبان انگلیسی، زبان محلی را یاد بگیرید.
  • برخی از کشورها و دانشگاه‌های آسیایی محدودیت سنی دارند؛ در این مورد تحقیق کنید.
  • مدرک تحصیلی و ریزنمرات مقاطع قبلی را کامل جمع‌آوری و ارائه دهید.
  • یک انگیزه‌نامه قوی و جامع بنویسید و ارائه دهید.
  • خود را برای آزمون ورودی احتمالی دانشگاه یا موسسه آموزشی آماده کنید.
  • هزینه تحصیل و زندگی در کشور مورد نظرتان ممکن است بالا باشد؛ بودجه کافی را مهیا کنید.
  • شما نیازمند اثبات تمکن مالی خود از روش‌های مختلف مثل سپرده بانکی به کشور مقصد هستید.
  • برای بورسیه تحصیلی اقدام کنید.
  • وضعیت اسکان در کشور مقصد را مشخص کنید (اجاره یا خرید خانه یا خوابگاه).
  • بهتر است در فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی و ویزا از امکانات و خدمات آژانس‌های معتبر مهاجرتی استفاده کنید.
در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای خود، نگران نباشید؛ برای رسیدن به مقصد راه‌های بیشمار دیگری هم وجود دارد مسیرهای دیگری را برایتان روشن می‌کنیم

سوالات متداول

در قسمت زیر به برخی از پرسش‌های متداول درباره «تحصیل در آسیا» پاسخ دادیم:

۱. برای تحصیل در آسیا چه شرایطی لازم است؟

این موضوع با توجه به کشور و مرکز آموزشی مورد نظر متفاوت است. در کل برای واجد شرایط بودن تحصیل در آسیا باید مدرک و ریزنمرات مقاطع قبلی تحصیلی، مدرک زبان، انگیزه‌نامه قوی و تمکن مالی داشته باشید.

۲. هزینه تحصیل در آسیا چقدر است؟

هزینه تحصیل به کشور و دانشگاه مورد نظر شما بستگی دارد، اما به طور کلی هزینه تحصیل در آسیا پایین‌تر از کشورهای غربی است.

۳. مدارک مورد نیاز برای تحصیل در آسیا و اخذ ویزای تحصیلی چیست؟

نامه پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز آموزشی در آسیا - فرم درخواست ویزای دانشجویی یا دانش آموزی (ویزای تحصیلی) - عکس پاسپورتی - مدارک اثبات تمکن مالی مثل صورتحساب بانکی - مدارک هویتی مثل شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت، مدرک ازدواج و غیره - پاسپورت معتبر - سوابق تحصیلی - مدرک قبولی و ریز نمرات مربوط به مقاطع تحصیلی قبلی - بیمه خدمات درمانی معتبر - مدارک مربوط به اسکان در کشور مقصد مثل قرارداد اجاره یا خرید خانه یا خوابگاه - مدرک زبان - انگیزه‌نامه (که هدف شما را کامل و شفاف برای مهاجرت و تحصیل توضیح دهد) - گواهی عدم سوء‌پیشینه - گواهی سلامت - سوابق کاری (در صورت نیاز) - سند پرداخت هزینه درخواست ویزا و ثبت‌نام مرکز آموزشی

۴. بهترین کشورها برای تحصیل در آسیا کدامند؟

هند، چین، مالزی، سنگاپور، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و فیلیپین بهترین کشورها برای تحصیل در آسیا هستند.

۵. آیا می‌توان از بورسیه تحصیلی برای تحصیل در آسیا استفاده کرد؟

بله؛ بورسیه‌های تحصیلی متنوعی برای تحصیل در دانشگاه‌های آسیایی در دسترس هستند.

۶. آیا دوره‌های آموزشی به زبان انگلیسی در آسیا وجود دارد؟

بله؛ در کشورها و دانشگاه‌های معتبر آسیایی تحصیل به زبان انگلیسی در مقاطع مختلف در دسترس است.