فهرست مطالب مهم [نمایش]
مدارس خارج از کشور
تحصیل در مدارس خارج از کشور میتواند یک فرصت طلایی برای رشد شخصیتی و تحصیلی فرزند شما باشد. اگر میخواهید روی آینده علمی و شغلی فرزند خود سرمایه گذاری کنید، تحصیل در خارج از کشور یک انتخاب سراسر برد است؛ نه تنها فرصتهای شغلی بیشتر و بهتر و ورود به بهترین دانشگاههای دنیا نصیب فرزند شما میشود، بلکه یک تجربه بین المللی و فرهنگی به یادماندنی نیز به همراه خواهد داشت.
دانش آموز در این مرحله جدید از زندگی خود با تجربیات جدید و چالش برانگیز روبرو میشود که به او کمک میکند تا به فردی مستقل، خلاق، با اعتماد به نفس و موفق تبدیل شود. کدام کشور؟ چه مقاطع تحصیلی؟ هزینه تحصیل؟ شرایط؟ صفر تا صد فرآیند تحصیل در مدارس خارج از کشور، از مشاوره تخصصی در مورد بهترین مقصد و شرایط تحصیلی تا مراحل اپلای و اقامت، النورا همراه شما و فرزند دلبندتان خواهد بود تا بهترین انتخاب را داشته باشید.
پذیرش تحصیلی از مدارس خارج از کشور در النورا
کشورهای ما میتوانیم از مدارس آنها پذیرش بگیریم، در قسمت پایین آمده است. در قسمتهای بعدی این صفحه مطالب بیشتری را با شما به اشترک گذاشتیم. با ما همراه باشید.
شرایط تحصیل در مدارس خارج از کشور
شرایط تحصیل در مدارس خارج از کشور بسته به قوانین اقامتی و تحصیلی کشور مقصد، نوع پذیرش، نوع موسسه آموزشی (دولتی یا خصوصی)، مقطع تحصیلی، زبان آموزش و موارد دیگر متفاوت است. در برخی موسسات آموزشی باید در آزمون ورودی پذیرش یا زبان انگلیسی و بومی کشور مقصد شرکت کنید. در حالی که در برخی موسسات فقط نیاز است که مدرک قبولی مقطع قبلی ارائه شود. در مدارس دولتی باید مقیم کشور مقصد باشید تا هزینه تحصیل رایگان باشد. یا در بیشتر مدارس خصوصی نیازی به داشتن مدرک و دانش زبان بومی کشور مقصد نیست و باید زبان انگلیسی بدانید. در برخی موارد نیز کلا این امکان را دارید که در دورههای آموزش زبان شرکت و سپس تحصیل خود را شروع کنید.
مقاطع تحصیلی قبل از دانشگاه مثل دبستان، راهنمایی و دبیرستان در کشورهای خارجی معمولا ۱۲ ساله است و یکی از شرایط تحصیل در خارج از کشور نیز شرایط سنی کودک یا نوجوان بسته به مقطع تحصیلی او است که میتواند از ۶ یا ۷ سالگی وارد دبستان شود یا در مقاطع دیگر در این دوره ۱۲ سال درخواست پذیرش دهد.
دانش آموز قطعا باید زیر ۱۸ سال سن داشته باشد و علاوه بر این، معمولا برای شروع تحصیل در مقطع جدید، باید ریز نمرات و مدرک قبولی مقطع قبلی را ارائه دهد. در کل، در بیشتر موارد ممکن است برای پذیرش تحصیل در مدارس خارج از کشور، شرایط زیر وجود داشته باشد که برخی از آنها الزامی است:
- سن: معمولا محدودیت سنی برای ورود به مدارس وجود دارد که بسته به مقطع تحصیلی و قوانین کشور مقصد متفاوت است.
- مدرک تحصیلی: ارائه ریز نمرات و مدرک تحصیلی مقطع قبلی معمولا الزامی است.
- شرکت در آزمون ورودی: در مواردی نیاز است علاوه بر مدرک تحصیلی، دانش آموز در آزمون ورودی مدرسه یا موسسه آموزشی مورد نظر شرکت کند. آزمون ورودی معمولا در مدارس دولتی یکی از الزامات صدور پذیرش تحصیلی است.
- توصیه نامه و انگیزه نامه: برای دریافت پذیرش تحصیلی در برخی موارد نیاز به یک توصیه نامه از طرف یک معلم یا استاد است. انگیزه نامه برای تشریح هدف از تحصیل و اقامت در کشور مقصد نیز درخواست میشود.
- تسلط به زبان: تسلط به زبان کشور مقصد یا زبان انگلیسی معمولا نیاز است. (از طریق ارائه مدرک یا شرکت در دورههای آموزش زبان)
- پذیرش تحصیلی: برای تحصیل در مدارس خارج از کشور و دریافت ویزا باید از موسسه یا مدرسه مورد نظر پذیرش تحصیلی داشته باشید.
- ویزای تحصیلی: برای ورود به کشور مقصد و تحصیل در مدارس به ویزای تحصیلی نیاز است.
- تمکن مالی: دانش آموز و والدین برای اقامت در کشور مقصد باید تمکن مالی لازم برای پرداخت شهریه، هزینههای زندگی و سایر مخارج ضروری را داشته باشند و آن را اثبات کنند.
- سرپرست قانونی: در برخی موارد دانش آموز زیر ۱۸ سال نیاز به یک قیم یا سرپرست قانونی در کشور مقصد دارد. (پدر، مادر، یکی از اعضای خانواده یا فردی که در کشور مقصد مسئولیت مالی و فردی کودک یا نوجوان را بر عهده بگیرید)
- گواهی سلامت: ارائه گواهی سلامت جسمانی در اکثریت موارد الزامی است.
اگر قصد دارید با شرایط تحصیل در کشورهای مختلف آشنا شده و با چشمانی باز بهترین انتخاب را برای تحصیل فرزند خود در خارج از کشور و در مقاطع تحصیلی مختلف داشته باشید، ما در النورا با بهره گیری از کارشناسان مجرب و متخصص خود راهنمای شما خواهیم بود.
مراحل ثبت نام در مدارس خارج از کشور
- تحقیق و انتخاب مدرسه: با مراجعه با وبسایت مدارس مختلف، رتبه بندیها و مشاوره با کارشناسان النورا مدرسه مناسب را انتخاب کنید.
- آماده سازی مدارک: برای اپلای کردن (درخواست دادن) پذیرش تحصیلی باید مدارکی مثل مدارک شناسایی، ریز نمرات، مدرک قبولی، مدرک زبان، توصیه نامه، انگیزه نامه و … را ارائه دهید. مدارک لازم را استعلام بگیرید و در نظر داشته باشید که برخی مدارس ممکن است مدارک بیشتری درخواست کنند.
- ارائه درخواست پذیرش: بعد از تحقیقات کامل و انتخاب مدرسه، باید فرم پذیرش برای مقطع تحصیلی مورد نظر را از طریق وبسایت مدرسه به صورت آنلاین پر کنید. بعد از تکمیل کردن فرم با اطلاعات درست و در فرمت صحیح، هزینه بررسی درخواست ثبت نام را پرداخت کنید. فرم درخواست را با مدارک مورد نیاز ارسال کنید.
- مصاحبه، ارزیابی و آزمون ورودی: بعد از تکمیل فرم درخواست و ارسال آن، ممکن است لازم باشد در یک مصاحبه آنلاین شرکت کنید تا انگیزه و هدف فرزند شما برای ادامه تحصیل ارزیابی شود. در برخی موارد به ویژه در مدارس دولتی یا بین المللی این احتمال زیاد است که در صورت نیاز، آزمون ورودی برای ارزیابی سطح علمی دانش آموز گرفته شود.
- دریافت پذیرش: بعد از گذراندن مراحل ارزشیابی و در صورتی که مدارک شما تکمیل باشد و همه معیارهای لازم رعایت شده باشند، موسسه آموزشی نامه پذیرش تحصیلی را برای والدین ارسال میکند.
- درخواست ویزا: بعد از دریافت نامه پذیرش، درخواست ویزای دانش آموزی را به سفارت کشور مقصد ارائه دهید.
- دریافت ویزا: سفارت درخواست ویزا را بررسی میکند و در صورت واجد شرایط بودن و برآورده کردن تمامی معیارها، ویزای دانش آموزی صادر میشود.
- سفر و شروع تحصیل: بلیط را خریداری کرده و به کشور مقصد سفر کنید. در صورت نیاز برای مجوز اقامت اقدام کنید. در مدرسه حاضر شوید و شروع تحصیل.
مدارک لازم تحصیل در مدارس خارج از کشور
- اصل و کپی پاسپورت معتبر (دانش آموز و والدین)
- مدارک هویتی دانش آموز (تولد)، والدین یا سرپرست
- عکس پاسپورتی
- اصل و کپی مدارک تحصیلی ترجمه شده مثل ریز نمرات، توصیه نامه، مدرک قبولی و …
- گواهی اثبات تمکن مالی مثل صورتحساب بانکی
- نامه حمایت مالی (در صورت داشتن سرپرست قانونی و حامی مالی در کشور مقصد)
- مدرک زبان
- توصیه نامه از اساتید و معلمان خارجی (در صورت نیاز)
- انگیزه نامه
- رسید پرداخت هزینه ثبت نام
- فرم درخواست پذیرش تحصیلی
- نامه پذیرش تحصیلی
- گواهی سلامت
- رضایت نامه والدین
- بیمه درمانی
- مدارک مربوط به اسکان و اقامت در کشور مقصد
هزینه تحصیل در مدارس خارج از کشور
تصمیم گیری برای تحصیل در خارج از کشور، به ویژه برای مقاطع تحصیلی پایینتر ابتدایی تا دبیرستان و قبل از تحصیلات عالی، نیازمند بررسی دقیق و همه جانبه است. یکی از فاکتورهای مهم این تصمیم گیری بحث هزینهها است. هزینه تحصیل در مدارس انگلستان، آلمان، سوئیس و فرانسه در اروپا با هزینههای تحصیل در کانادا و آمریکا یا تحصیل در استرالیا و کشورهای آسیایی مثل مالزی، سنگاپور، چین و هند متفاوت است. هزینه تحصیل در مدارس خارج از کشور، متاثر از مجموعهای از عواملها و متغیرها است. برخی از عوامل مهم موثر بر هزینههای تحصیل زیر ۱۸ سال در خارج از کشور موارد زیر است:
کشور و شهر مقصد
در کل نوع زندگی و هزینههای کشور مقصد و شهر تحصیلی، بر هزینه تحصیل در مدارس آن کشور تاثیرگذار است. بالطبع هر چه کشور پیشرفتهتر باشد، هزینه تحصیل در مدارس خصوصی و دولتی نیز بیشتر خواهد بود. برای مثال هزینه تحصیل در سوئیس و انگلستان معمولا بالاتر از کشور آسیایی سنگاپور و در مواردی کمتر از هزینه تحصیل در کانادا و آمریکا است.
نوع مدرسه
مدارس خصوصی، شبانه روزی، دولتی و بین المللی هر کدام هزینههای متفاوتی دارند. مدارس خصوصی به دلیل ارائه خدمات بیشتر و امکانات بهتر معمولا در تمامی کشورها شهریه بالاتری دارند.
هزینههای جانبی
علاوه بر شهریه باید هزینههای جانبی مثل اقامت، تغذیه، حمل و نقل، بیمه، لوازم تحصیل، تمکن مالی و سایر هزینههای زندگی را هم در نظر گرفت.
توجه داشته باشید که با دریافت بورسیه به ویژه در مقطع دبیرستان امکان تحصیل مقرون به صرفه دانش آموز فراهم خواهد بود. اگر والدین دانش آموز نیز اقامت دائم کشور مقصد را داشته باشند، هزینه تحصیل فرزندشان در مدارس دولتی در بیشتر کشورها مثل کانادا یا آلمان رایگان است. برای اطلاع دقیق از هزینه شهریه مدارس کشورهای مختلف به وبسایت مدرسه مورد نظر مراجعه کنید. همچنین میتوانید با کارشناسان ما در النورا در تماس باشید.
به صورت تقریبی و بر اساس تفکیک قارههای مختلف می توان هزینههای زیر که تنها برای شهریه تحصیلی است را انتظار داشت:
- آمریکا و کانادا: بین ۵۰٬۰۰۰ تا ۷۰٬۰۰۰ دلار سالانه
- اروپا: بین ۱۰٬۰۰۰ تا ۱۱۰٬۰۰۰ دلار سالانه
- آسیا: بین ۱۰٬۰۰۰ تا ۳۰٬۰۰۰ دلار سالانه
- آفریقا: بین ۲۰۰۰ تا ۲۵٬۰۰۰ دلار سالانه
- استرالیا: بین ۷٬۰۰۰ تا ۳۵،٬۰۰۰ دلار سالانه
تحصیل در مدارس بین المللی
مدارس بین المللی به موسسات آموزشی گفته میشود که اقدام به پذیرش دانش آموزان بین المللی که مشتاق تحصیل در مدارس خارج از کشور خود هستند میکنند. مدارس بین المللی به دانش آموزان از سراسر جهان فرصتی طلایی میدهند تا در محیطی چند فرهنگی و چند زبانه آموزش ببینند. در این مدارس برنامههای آموزشی بسته به ملیت و انتخاب دانش آموز و سیستم آموزشی موسسه به زبانهای مختلف محلی، انگلیسی، اسپانیایی، فارسی، ایتالیایی، فرانسوی و غیره تدریس میشود. بهترین مدارس بین المللی بیشتر در کشورهای آلمان، کانادا، ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، سوئیس، آمریکا، فرانسه، چین، سنگاپور، استرالیا و چند کشور دیگر هستند.
این مدارس میتوانند مدارس دوزبانه یا محلی باشند که از قوانین و برنامههای آموزشی کشور مقصد پیروی میکنند. دستهای دیگر، مدارس بین المللی ملی خارجی است که برنامههای آموزشی کشور مبدا را پیاده میکنند. مثلا در مدارس بین المللی ایرانی در خارج از کشور، سیستم آموزشی تقریبا مطابق با برنامه آموزشی داخل ایران اجرا میشود. تحصیل در مدارس بین المللی شبانه روزی نیز از جمله گزینههای عالی برای دانش آموزان است که میخواهند مسیر علمی و حرفهای خود را در خارج از کشور ادامه دهند. این مدارس دارای امکانات اقامتی مثل خوابگاه و امکانات رفاهی با کیفیت و همچنین سیستم آموزشی سطح بالایی هستند. شهریه مدارس شبانه روزی نسبت به دیگر مدارس بالاتر است.
مقصد برای تحصیل در مدارس خارج از کشور
تحصیل در مدارس خارج از کشور، یک تجربه فراموش نشدنی و بسیار مفید برای فرزند شما به عنوان یک دانش آموز مقاطع ابتدایی تا متوسطه است. انتخاب کشور مناسب برای تحصیل نیز بسته به نیازها، بودجه و اولویتهای شخصی شما یا فرزندتان میتواند متفاوت باشد. با این حال برخی از کشورها به خاطر سیستم آموزشی پیشرفته و امکانات خود نسبت به دیگر کشورها برتریهایی دارند. در ادامه با چند کشور عالی برای تحصیل در خارج از کشور آشنا میشویم:
کانادا
تحصیل در مدارس کانادا، یکی از انتخابهای طلایی شما برای تحصیل خود یا فرزندتان در مدارس خارج از کشور است. سیستم آموزشی کانادا در بین ۵ کشور برتر دنیا قرار دارد و مدارس و دانشگاههای آن از اعتبار بین المللی برخوردارند. مدارس کانادا، تحصیل در بهترین فضای آموزشی، مسیری برای رسیدن به بهترین دانشگاههای دنیا و آینده شغلی خوب را برای فرزند شما فراهم میکنند. هزینه تحصیل در کانادا به ویژه در مدارس خصوصی و شبانه روزی بالا است.
آمریکا
آمریکا به دلیل تنوع مدارس بین المللی و کیفیت بالای آموزش شناخته میشود. مدارس این کشور فرصتهای زیادی را برای فعالیتهای فوق برنامه و رشد شخصی ارائه میدهند. مدارس بین المللی و شبانه روزی در این کشور زیاد است و بسته به نوع موسسه آموزشی (دولتی، خصوصی، شبانه روزی و بین المللی) شهریه تحصیل میتوان بین ۳۰٬۰۰۰ تا ۷۰٬۰۰۰ دلار سالیانه باشد.
انگلستان
بهترین کشور از نظر سطح آموزش در سطوح مختلف ابتدایی، متوسطه و آموزش عالی کشور انگلستان است. سیستم آموزشی انگلستان یکی از قدیمیترین و معتبرترین سیستمهای آموزشی در جهان است. مدارس انگلستان به دانش آموز کودک و نوجوان یاد میدهند تا به صورت مستقل یاد بگیرد و مهارتهای تحقیقی و عملی خود را تقویت کند. تحصیل در مدارس انگلستان میتواند مسیری برای ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبری مانند آکسفورد و کمبریج و دیگر دانشگاههای برتر اروپا و جهان باشد. هزینه تحصیل در انگلستان بالا است و میتواند بین ۲۵٬۰۰۰ تا ۴۵٬۰۰۰ پوند در سال باشد.
فرانسه
تحصیل در مدارس فرانسه، مسیری روشن برای ادامه تحصیل در بهترین دانشگاهها و ورود به بازار کار است. اگر والدین دانش آموز مقیم کشور فرانسه باشند، تحصیل او در مدارس دولتی این کشور رایگان خواهد بود. مدارس خصوصی و بین المللی در این کشور نیز به دلیل مهاجرت افراد خارجی و محیط چند فرهنگی زیاد است که به زبانهای انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و غیره برنامههای آموزشی خود را ارائه میدهند.
آلمان
هزینه تحصیل در مدارس دولتی آلمان به شرط دارا بودن اقامت دائم این کشور رایگان است. سیستم آموزشی مدرن و پیشرفته آلمان در کنار کیفیت بالای زندگی، این کشور را به یکی از بهترین مقاصد تحصیل در مدارس خارج از کشور تبدیل کرده است.
اسپانیا
در اسپانیا بیشترین مدارس بین المللی چندزبانه با برنامههای آموزشی متنوع قرار دارد. هزینه تحصیل افراد زیر ۱۸ سال در مدارس اسپانیا سالیانه حدود ۳۰٬۰۰۰ یورو است. مدارس اسپانیا دارای خوابگاههای لوکس و امکانات رفاهی و آموزشی با کیفیتی است.
سوئیس
کیفیت بالای زندگی، اقتصاد قوی و ثبات سیاسی و آزادیهای اجتماعی، سوئیس را به یکی از بهترین مقاصد تحصیل در خارج از کشور بدل کردهاند. مدارس بین المللی در این کشور بسیار زیاد است و محیطی چند فرهنگی و چند زبانه را در کنار سیستم آموزشی بسیار با کیفیت، برای دانش آموز بین المللی فراهم میکنند.
سنگاپور
سنگاپور یکی از قویترین اقتصادهای جهان را دارد و به دلیل چند فرهنگی بودن این کشور، تنوع فرهنگی نیز در مدارس این کشور کاملا مشهود است. سیستم آموزشی سنگاپور بسیار قوی و در سطح بین المللی است و مدارس این کشور، چه دولتی و چه خصوصی، به دلیل کیفیت بالای آموزش، امکانات مدرن و محیط یادگیری پویا شهرت جهانی دارند. زبان اصلی آموزش در مدارس سنگاپور انگلیسی است. تعداد مدارس بین المللی این کشور زیاد است و برنامههای درسی بین المللی مانند IB و IGCSE را ارائه میدهند.
از دیگر کشورهای مناسب و محبوب برای تحصیل در مدارس خارج از کشور میتوان به ایتالیا، چین، استرالیا، هلند، ترکیه و ژاپن اشاره کرد.
النورا برای شما چه کاری میکند؟
متخصصان با تجربه ما، شما را در هر مرحله از سفر تحصیلی فرزندتان در خارج از کشور همراهی میکند. از انتخاب بهترین مدرسه تا اخذ اقامت، صفر تا صد تحصیل در مدارس خارج از کشور، النورا کنار شما خواهد بود تا رویاهای تحصیلی و شغلی فرزندتان به واقعیت تبدیل شوند. تیم با تجربه و متخصص النورا در فرآیندهای زیر شما را همراهی میکند:
- مشاوره تخصصی در زمینه شناخت شرایط پذیرش، معرفی کشورها و مدارس، هزینهها و غیره
- کمک به ترجمه و جمع آوری مدارک تحصیلی، هویتی، ثبت نام، تمکن مالی، درخواست ویزا و غیره
- همراهی در تکمیل دقیق فرمهای مربوط درخواست پذیرش، ثبت نام، درخواست ویزا و …در فرمت صحیح
- کمک به تهیه انگیزه نامه جهت درخواست پذیرش تحصیلی و ویزا
- همراهی در فرآیند اپلای پذیرش تحصیلی از ثبت نام، ارسال مدارک، پیگیری درخواست و …
- همراهی در فرآیند مصاحبه آنلاین پذیرش و فرآیند آزمون ورودی
- همراهی در فرآیند درخواست ویزای دانش آموزی، ویزای همراه و مجوز اقامت
- کمک به پروسه اسکان و پیدا کردن محل اقامت اولیه در کشور مقصد
- کمک به پرسه تمدید و تبدیل ویزا
- کمک در فرآیندها تهیه بلیط هواپیما و خرید بیمه درمانی، افتتاح حساب بانکی، شرکت در دورههای آموزش و … در کشور مقصد
- و…
چرا تحصیل در مدارس خارج از کشور؟
تحصیل در مدارس خارج از کشور، فرصتی منحصر به فرد و طلایی برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال است تا در محیطی بین المللی و با بهره گیری از استانداردهای آموزشی جهانی، به رشد و شکوفایی برسند. مدارس خارج از کشور از مدارس دولتی، خصوصی و بین المللی گرفته تا مدارس شبانه روزی اغلب دارای برنامههای آموزشی پیشرفتهتر و متنوعتری هستند و به دانش آموز کمک میکنند تا در زمینههای مختلف علمی و حرفهای، دانش و مهارتهای خود را ارتقا دهند. زندگی در محیطی با زبان و فرهنگهای متفاوت فرصتی ایدهآل را برای یادگیری زبانهای خارجی و رشد شخصی را نیز به همراه دارد.
با تحصیل در مدارس خارج از کشور، دانش آموز با ایجاد ارتباط با همکلاسیها و اساتید از سراسر جهان مسیر شغلی خود در آینده را هموارتر میکند. همچنین تحصیل در خارج از کشور آن هم در سنین پایین یک رزومه تحصیلی قوی برای دانش آموز میسازد و شانس پذیرش در دانشگاههای برتر و معتبر جهان را افزایش میدهد. با تحصیل در اروپا یا کشورهای آمریکا، کانادا و استرالیا نیز دانش آموز زندگی جدیدی را در محیطی با استانداردهای بالای زندگی، رفاه اجتماعی مناسب، اقتصاد با ثبات و آزادیهای فردی و اندیشه بیشتری را شروع میکند.
مزایای تحصیل در مدارس خارج از کشور
- کیفیت بالای استانداردهای آموزشی
- ارتقای سطح علمی و آکادمیک دانش آموز
- اقامت در کشورهای پیشرفته با رفاه اجتماعی و استانداردهای بالای زندگی
- امکانات آموزشی پیشرفته
- برنامههای آموزشی و تحصیلی متنوع
- فرصتهای شغلی بهتر
- یادگیری و ارتقای مهارت زبانهای مختلف
- شبکه سازی قوی با همکاران و دوستان آینده
- مسیری برای ارتقای استقلال فردی، شغلی و مالی
- شانس ورود به دانشگاههای برتر دنیا
- آشنایی با فرهنگها، آداب و رسوم مختلف
- و…
معایب تحصیل در مدارس خارج از کشور
- هزینه بالای تحصیل
- دوری از خانواده و دوستان
- سازگاری با فرهنگ جدید
- موانع زبانی
- بروکراسیهای پیچیده
- تفاوت با سیستم آموزشی کشور خود
چرا النورا؟
- بیش از ۱۰ سال تجربه در زمینه مهاجرت تحصیلی، شغلی، سرمایه گذاری، استارتاپ، تمکن مالی و …
- امکان استفاده از مشاوره رایگان و تخصصی
- امکان پرداخت حقالزحمه با شرایط ویژه
- امکان استفاده از تجربه دو تیم تخصصی در ایران و کشور مقصد تحصیل در خارج از کشور
- پاسخگویی ۲۴ ساعته برای تمام مسائلی که در فرآیند مهاجرت اتفاق میافتد
- امکان ثبت اعتراض در صورت ریجکت شدن
- همراهی صفر تا صد در فرآیند اپلای پذیرش تحصیلی و دریافت نامه پذیرش
- امکان استفاده از راههای جایگزین در صورت ریجکت شدن ویزاهای تحصیلی، شغلی، سرمایه گذاری و غیره
- تضمین بازگشت وجه پرداختی در صورت عدم موفقیت در اخذ ویزا
- همراهی شما از تصمیم به مهاجرت تا رسیدن به مقصد
- انجام اقدامات پس از دریافت ویزا، از قبیل اخذ بلیط، رزرو محل اقامت اولیه و غیره
- همراهی اولیه در فرآیند جامعهپذیری در کشور مقصد از جمله بازدید از مکانهای ضروری برای زندگی، باز کردن حساب بانکی و…
- و…
تیم متخصصان و مشاوران با تجربه النورا، در هر روش مهاجرتی و اقامت تا رسیدن به مقصد در کنار شما خواهند بود
نکات در مورد تحصیل در مدارس خارج از کشور
- قبل از تصمیم گیری حتما در جلسات مشاوره النورا در جهت شناخت شرایط، هزینهها، مدارس و کشورهای مقصد شرکت کنید.
- قبل از تصمیم گیری حتما در مورد مدارس و کشورهای مختلف، هزینهها، امکانات و شرایط پذیرش هر کدام برای تحصیل در مدارس خارج از کشور تحقیق کنید. (تحقیق را میتوانید از طریق وبسایت مدارس انجام دهید)
- تحصیل در مدارس خارج از کشور برای متقاضیان ۶ تا ۱۸ سال است.
- متقاضی باید زبان آموزش و محلی کشور مقصد یا زبان انگلیسی را بداند و در مواردی مدرک ارائه دهد.
- در صورتی که متقاضی دانش زبان خارجی را ندارد، دورههای پیش آموزشی زبان در بسیاری از گزینهها در دسترس هستند.
- مدارک لازم اپلای (درخواست پذیرش) مانند مدارک هویتی، ریز نمرات، مدرک قبولی مقطع قبلی، توصیه نامه و غیره را در فرمت صحیح و ترجمه شده جمع آوری کنید.
- بهتر است از مشاوران تحصیلی نیز در فرآیند تحصیل در خارج از کشور راهنمایی لازم را دریافت کنید.
- برای پذیرش تحصیلی ممکن است لازم باشد در مصاحبه آنلاین موسسه یا آزمون ورودی شرکت کنید.
- نیاز به تهیه یک انگیزه نامه قوی در جهت تشریح هدف تحصیل در مدارس خارج از کشور دارید.
- بعد از دریافت نامه پذیرش تحصیلی باید سریع برای ویزای دانش آموزی (تحصیلی) کشور مقصد اقدام کنید.
- بررسی درخواست ویزا ممکن است بین ۱۵ روز تا ۲ ماه یا بیشتر بسته به کشور مقصد طول بکشد.
- بودجه کافی برای اثبات تمکن مالی و هزینههای شهریه، لوازم تحصیل، بیمه و دیگر هزینههای زندگی را تامین کنید.
- نیاز به اثبات تمکن مالی خود به کشور مقصد برای اخذ اقامت و دریافت ویزا دارید.
- فرمهای مربوطه را با زبان مورد نظر، کامل و دقیق پر کنید.
- والدین و خانواده متقاضی برای همراهی دانش آموز باید برای ویزای توریستی و ویزیتوری اقدام کنند.
- متقاضی باید یک سرپرست قانونی مثل پدر، مادر یا یک حامی مالی در کشور مقصد داشته باشد.
- وضعیت اسکان خود در کشور مقصد مثل رزرو هتل، خوابگاه یا اجاره خانه را مشخص کنید.
- تهیه بیمه درمانی الزامی است.
- متقاضی باید گواهی سلامت جسمانی داشته باشد.
- برای تطبیق با فرهنگ جدید، سعی کنید اطلاعات بیشتری در مورد آداب و رسوم کشور مقصد کسب کنید.
- بعد از سفر به کشور مقصد باید برای مجوز اقامت اقدام کنید.
- در این فرآیند بهتر است از کمک آژانسهای مهاجرتی معتبر بهره ببرید، چون در صورت شناخت کم از مراحل مهاجرت و پذیرش تحصیل در خارج از کشور، احتمال رد درخواست پذیرش تحصیلی و ویزا بالا خواهد بود.
در صورت ریجکت شدن پذیرش تحصیلی و ویزا
به دلایل مختلفی همچون تکمیل نبودن مدارک، مهارت ناکافی زبان، نمره غیر قابل قبول آزمون ورودی، انگیزه نامه ضعیف و موارد دیگر ممکن است درخواست پذیرش تحصیل مدرسه مورد نظر رد شود. نگران نباشید! در صورت رد اپلای، ما و شما با کمک یکدیگر دلایل رد اپلای را بررسی کرده و اعتراض میگذاریم و در صورت امکان دوباره اپلای میکنیم. در صورتی که امکان اپلای مجدد مدرسه مورد نظر امکانپذیر نباشید نیز برای اپلای مدارس دیگر اقدام میکنیم.
مواردی همچون پاسپورت نامعتبر، جعل سند، کامل نبودن مدارک، پر کردن ناقص و ناصحیح فرم درخواست ویزا، ارائه اطلاعات غلط در مصاحبه و عدم تمکن مالی بخشی از مواردی هستند که باعث ریجکت شدن ویزای تحصیلی میشود. پیشنهاد و توصیه میکنیم قبل از هر اقدام و مصاحبهای، ابتدا با مشاوران ما در النورا در تماس باشید تا راهنمایی کامل را در اختیارتان قرار دهند. چنانچه چالشها و مراحل روند کار را نشناسید، احتمال ریجکت شدن ویزا بسیار بالا خواهد بود. در صورت ریجکت شدن ویزا:
- النورا ابتدا علت ریجکتی ویزای شما را بررسی و برای ثبت اعتراض با کمک شما در صورت امکان اقدام به رفع آن میکند.
- در صورت ریجکت شدن ویزا، هزینههای بررسی و درخواست ویزا برگشت پذیر نخواهد بود.
- در صورتی ریجکت شدن ویزا، پیش پرداخت به شما برگردانده میشود.
سوالات متداول
در قسمت زیر به برخی از پرسشهای متداول درباره «تحصیل در مدارس خارج از کشور» پاسخ دادیم:
۱. چرا تحصیل در مدارس خارج از کشور گزینه خوبی است؟
کیفیت آموزشی بالا - ارتقای سطح علمی و آکادمیک - فرصتهای شغلی بهتر و بیشتر - یادگیری زبانهای مختلف - آشنایی با فرهنگ جدید - رشد شخصی - شانس ورود به دانشگاههای برتر دنیا - اقامت در کشورهای پیشرفته با استاندارد بالای زندگی
۲. برای تحصیل در مدارس خارج از کشور چه شرایطی باید داشت؟
شرایط تحصیل در مدارس خارج از کشور بسته به قوانین اقامتی و تحصیلی کشور مقصد، نوع پذیرش، نوع موسسه آموزشی (دولتی یا خصوصی)، مقطع تحصیلی، زبان آموزش و موارد دیگر متفاوت است. در کل، در بیشتر موارد ممکن است برای پذیرش تحصیل در مدارس خارج از کشور، شرایط زیر وجود داشته باشد که برخی از آنها الزامی است: سن بین ۶ تا ۱۸ سال - ارائه مدرک تحصیلی و ریز نمرات - شرکت در آزمون ورودی - توصیه نامه از اساتید و معلمان و انگیزه نامه - تسلط به زبان بومی کشور مقصد یا زبان انگلیسی - دریافت پذیرش تحصیلی از مدرسه خارج از کشور - دریافت ویزای تحصیلی - اثبات تمکن مالی - داشتن سرپرست قانونی - گواهی سلامت
۳. چه مدارکی برای ثبت نام و تحصیل در مدارس خارج از کشور لازم است؟
اصل و کپی پاسپورت معتبر (دانش آموز و والدین) - مدارک هویتی دانش آموز (تولد)، والدین یا سرپرست - عکس پاسپورتی - اصل و کپی مدارک تحصیلی ترجمه شده مثل ریز نمرات، توصیه نامه، مدرک قبولی و ... - گواهی اثبات تمکن مالی مثل صورتحساب بانکی - نامه حمایت مالی (در صورت داشتن سرپرست قانونی و حامی مالی در کشور مقصد) - مدرک زبان - توصیه نامه از اساتید و معلمان (در صورت نیاز) - انگیزه نامه - رسید پرداخت هزینه ثبت نام - فرم درخواست پذیرش تحصیلی - نامه پذیرش تحصیلی - گواهی سلامت - رضایت نامه والدین - بیمه درمانی -مدارک مربوط به اسکان و اقامت در کشور مقصد
۴. هزینه تحصیل در مدارس خارج از کشور چقدر است؟
هزینه تحصیل در مدارس خارج از کشور، بسته به کشور، شهر، نوع مدرسه و مقاطع تحصیلی بسیار متفاوت است. به طور کلی، هزینههای تحصیل در مدارس خصوصی بینالمللی نسبت به مدارس دولتی بیشتر است. علاوه بر شهریه، هزینههای دیگری مانند خوابگاه، غذا، بیمه و هزینههای شخصی نیز باید در نظر گرفته شود.
۵. مراحل ثبت نام و تحصیل در مدارس خارج از کشور چیست؟
انتخاب بهترین روش مهاجرت به شرایط و اهداف شما بستگی دارد. در کل پروسه ویزای تمکن مالی فرانسه با پیچیدگی و سخت گیری کمتری همراه است و امکان اقامت فرانسه را حتی به صورت دائم برای شما فراهم میکند.
۶. در صورت رد اپلای پذیرش تحصیلی چه باید کرد؟
ما در النورا در کنار شما دلایل ریجکت شدن را بررسی میکنیم و در صورت امکان دوباره درخواست پذیرش را انجام میدهیم. در صورتی که امکان اپلای مجدد نباشد، گزینهها و مدارس دیگر را به شما پیشنهاد میکنیم.
۷. بهترین کشورها برای تحصیل در مدارس خارج از کشور کداماند؟؟
برخی از محبوبترینها: آمریکا - انگلستان - کانادا - فرانسه - آلمان - سنگاپور - اسپانیا - سوئیس - هلند - استرالیا