اگر یک کارآفرین هستید یا می‌خواهید از طریق یک تیم استارتاپی در اروپا کسب و کار نوآورانه‌ خود را ایجاد، رشد و توسعه دهید و همچنین اقامت قاره سبز را دریافت کنید، ویزای استارتاپ فنلاند یک انتخاب عالی است. شرایط استارتاپ فنلاند نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی راحت‌تر است و تنها کافی است، تیم استارتاپی و بیزنس پلن شما تاییدیه لازم را از نهاد «بیزینس فنلاند» دریافت کند تا واجد شرایط اقامت استارتاپی این کشور شوید. مجوز اقامت استارتاپ فنلاند ۲ ساله و قابل تمدید بوده و مسیری برای دریافت اقامت دائم و پاسپورت این کشور است.

آژانس مهاجرتی النورا، در ایجاد کسب و کار خلاقانه شما در یکی از امن‌ترین، شادترین و البته با ثبات‌ترین کشورهای اروپایی از نظر اقتصادی و در صفر تا صد فرآیند، از مشاوره تا اخذ تاییدیه‌های لازم، ثبت شرکت و اخذ ویزا و مجوز اقامت فنلاند همراه شما خواهد بود.

ویزای استارتاپ فنلاند

ویزای استارتاپ فنلاند، به کارآفرینان و نوآوران بین المللی این امکان را می‌دهد تا ایده‌های خود را در یکی از پیشروترین کشورهای اروپایی در زمینه فناوری و نوآوری پیاده کنند. اکوسیستم فناوری در فنلاند قوی است و زیرساخت‌های پیشرفته و حمایت‌های دولتی، این کشور را به محیطی ایده‌آل برای رشد کسب و کارهای استارتاپی کرده است.

شما وارد یک تیم استارتاپی می‌شوید و ۲۰ درصد از سهام آن را دریافت می‌کنید. تیم استارتاپی که می‌تواند شامل ۲ تا حداکثر ۵ عضو باشد. ایده کسب و کار نوآورانه تیم استارتاپ ابتدا باید توسط نهاد بیزینس فنلاند (Business Finland) مورد ارزیابی قرار گیرد که آیا مدل کسب و کار، تیم و منابع آن پتانسیل رشد سریع بین المللی دارد یا خیر. اگر استارتاپ شما در این ارزیابی موفق بود، یک تاییدیه از این سازمان دریافت خواهید کرد که نشان می‌دهد تیم شما واجد شرایط راه اندازی کسب و کار و دریافت ویزای استارتاپ و مجوز اقامت برای ۲ سال خواهد بود.

اعتبار مجوز استارتاپ فنلاند حداکثر ۲ ساله و قابل تمدید برای ۴ سال است. بعد از ۴ سال می توانید برای مجوز اقامت دائم و بعد از ۸ سال نیز برای پاسپورت فنلاند درخواست دهید. برای واجد شرایط بودن اقامت دائم فنلاند باید در این کشور در این ۴ سال حضور داشته باشید. البته امکان سفر به کشورهای شینگن را به صورت آزادانه دارید.

شرایط اخذ استارتاپ فنلاند

برای واجد شرایط بودن درخواست مجوز استارتاپ فنلاند، باید تیم استارتاپی حداقل ۲ و حداکثر ۵ عضو داشته باشد که قصد راه اندازی یک کسب و کار نوآورانه و مهاجرت به این کشور را دارند. اعضا حداقل باید ۲۰ سال سن داشته باشند و بیزینس پلن کسب و کار آنها توسط Business Finland تایید شود. مدرک زبان لازم نیست و مدرک تحصیلی بهتر است حداقل لیسانس باشد. سابقه کار الزامی نیست، ولی بهتر است داشته باشید. در کل شرایط ویزای استارتاپ فنلاند موارد زیر می‌تواند باشد:

  • سن: اعضا باید حداقل ۲۰ سال به بالا داشته باشند.
  • تیم استارتاپی: تیم استارتاپی باید حداقل ۲ موسس متخصص و با تجربه و حداکثر تا ۵ عضو داشته باشد. اعضا حداقل باید ۶۰ درصد مالکیت سهام شرکت را داشته باشند.
  • منابع مالی: تیم باید سرمایه و بودجه کافی برای توسعه اولیه شرکت و همچنین اعضا ابزارهای مالی مطمئن برای حمایت شخصی (تمکن مالی) داشته باشند. سرمایه لازم بسته به بیزینس پلن متفاوت بوده و به طور متوسط ۲۰٬۰۰۰ یورو است.
  • بیزینس پلن: بیزینس پلن استارتاپی شما باید نوآورانه باشد و متعهد به ایده کسب و کار مورد نظر خود باشد. بیزینس پلن باید نقشه راه، هدف، چشم انداز، نوع کسب و کار، نوع فعالیت، مدت زمان سوددهی، ساختار شرکت و … را به طور دقیق توضیح دهد.
  • تاییدیه بیزینس فنلاند: طرح و ایده کسب و کار شما باید توسط سازمان تجاری فنلاند (Business Finland) تایید شود تا واجد شرایط راه اندازی کسب و کار و اخذ ویزای استارتاپ فنلاند باشید.
  • رشد شرکت: ایده کسب و کار تیم شما باید نشان دهد که پتانسیل رشد سریع در کشور فنلاند در ۲ سال را دارد.
  • کار تمام وقت: اعضا باید به طور تمام وقت متمرکز بر فعالیت‌های شرکت باشند.
  • تمکن مالی: شما باید داشتن منبع مالی کافی برای اقامت در کشور فنلاند را برای ۲ سال اول نشان دهید. تمکن مالی برای متقاضی اصلی ۱۰۰۰ یورو، برای همسر ۷۰۰ یورو، و برای فرزند ۵۰۰ یورو برای هر ماه است که باید ضرب ۲۴ برای دو سال اقامت شود.
  • سابقه کار: جزو الزامات نیست، اما بهتر است سابقه کاری داشته باشید.
  • مدرک تحصیلی: بهتر است لیسانس داشته باشید و نیاز نیست که حتما به کسب و کار مرتبط باشد.

چنانچه قصد اخذ اقامت کشور فنلاند از طریق برنامه مهاجرتی استارتاپ را دارید، کافیست با کارشناسان النورا تماس گرفته و مشاوره رایگان داشته باشید و از خدمات تخصصی ما بهره ببرید. در احراز تمامی شرایطی که گفته شد همراه شما خواهیم بود.

اگر یک تیم استارتاپی با ایده جدید و نوآورانه هستید ، یا می‌خواهید وارد یک تیم استارتاپی قوی و معتبر شوید، فرصت اخذ ویزای استارتاپ فنلاند را از دست ندهید!

 

مراحل استارتاپ فنلاند

فرآیند اخذ ویزای استارتاپ فنلاند و دریافت مجوز اقامت، شامل چندین مرحله می‌شود که هر یک نیاز به دقت و برنامه ریزی دارد. ابتدا باید درخواست رزیدنت پرمیت (مجوز اقامت) دهید و بعد برای ویزای تایپ D و ورود به کشور فنلاند اقدام کنید. با ویزای تایپ D می‌توانید وارد کشور فنلاند شوید و تا ۱۰۰ روز در این کشور بمانید تا مجوز اقامت استارتاپی شما صادر شود. بعد از دریافت مجوز اقامت که ۲ ساله است می‌توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید. مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. بررسی شرایط و جمع آوری مدارک لازم کسب و کار

شرایط راه اندازی یک استارتاپ در فنلاند را با کمک النورا بررسی کنید و مدارک مورد نیاز مثل رزومه شغلی، مدرک تحصیلی و غیره را ترجمه و جمع آوری کنید.

۲. تهیه بیزینس پلن جامع

ایده شما باید جدید، منحصر به فرد و دارای پتانسیل رشد در بازار فنلاند و جهان باشد. بنابراین باید یک بیزینس پلن قوی را آماده کنید تا به طور کامل ساختار، نحوه فعالیت، روند پیشرفت، سوددهی، پوزیشن‌ها، سهام‌ها و موارد دیگر را معرفی و تشریح کند.

۳. ارسال بیزینس پلن به بیزینس فنلاند

درخواست بیانیه واجد شرایط بودن و بیزینس پلن خود را به Business Finland ارسال کنید تا مورد ارزیابی قرار گیرد. سازمان تجارت فنلاند، طرح کسب و کار و تیم شما را بررسی می‌کند که آیا معیارهای رشد سریع و سوددهی را دارد یا خیر. یکی از اعضای تیم به عنوان مسئول اصلی ارتباط تعیین شود. از طریق پلتفرم Enter Finland می‌توان بیانیه و بیزینس پلن را به همراه مدارکی مثل کپی پاسپورت‌ها و روزمه‌ اعضای تیم و اسناد مربوط به داشتن سرمایه لازم، ارسال کرد.

۴. دریافت تاییدیه

اگر درخواست شما با توجه به بیزینس پلن استارتاپ مورد تایید قرار گرفت، بیزینس فنلاند نامه تایید را برای شما ارسال می‌کند. فرآیند بررسی درخواست و دریافت تاییدیه حدود ۲ ماه طول می‌کشد.

۵. درخواست مجوز اقامت

با دریافت نامه تاییدیه شما واجد شرایط درخواست برای مجوز اقامت خواهید بود. می‌توانید برای مجوز اقامت، به خدمات مهاجرت فنلاند migri درخواست دهید. هر یک از اعضای تیم باید جداگانه و از طریق پلتفرم Enter Finland یا اداره خدمات مهاجرت فنلاند migri درخواست خود را ارسال کند.

۶. ثبت شرکت

در این مرحله باید یک شرکت در فنلاند تاسیس کنید که بتوانید از طیف وسیعی از خدمات و منابع مثل گرنت‌ها (وام‌های بلاعوض) استفاده کنید.

۷. درخواست ویزا

بعد از دریافت نامه تایید از بیزینس فنلاند و ارائه درخواست مجوز اقامت، باید برای ویزای استارتاپ فنلاند به سفارت یا کنسولگری این کشور درخواست دهید. فرآیند بررسی و پردازش معمولا ۲ ماه طول می‌کشد، اما می توانید با پرداخت ۳۰۰ یورو از خدمات Fast Track استفاده کنید تا ۲ هفته‌ای ویزا صادر شود.

۸. ورود به فنلاند و راه اندازی استارتاپ

با در رست داشتن ویزای استارتاپ فنلاند وارد این کشور می‌شوید و کسب و کار خود را راه اندازی کنید. بعد از ورود منتظر باشید تا مجوز اقامت ۲ ساله که درخواست داده بودید، صادر شود.

مدارک اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

  • پاسپورت معتبر
  • عکس
  • فرم درخواست ویزا
  • بیزینس پلن
  • سند اثبات تمکن مالی
  • سند اثبات سرمایه اولیه (ترکیبی از سند و سپرده در ایران)
  • اسناد تحقیقات از بازار کار فنلاند و برنامه بازاریابی و معرفی محصولات و خدمات
  • رزومه شغلی
  • مدرک تحصیلی (حداقل لیسانس)
  • نامه تاییدیه Business Finland
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسناد اثبات تمکن مالی (شامل سپرده، نامه پشتیبانی مالی و غیره)
  • بیمه درمانی
  • مدارک اسکان در فنلاند

هزینه ویزای استارتاپ فنلاند

برای دریافت مجوز و ویزای استارتاپ فنلاند هزینه‌هایی پیش روی شما است که باید پرداخت کنید. این هزینه‌ها می‌تواند شامل خرید سهام استارتاپ، سرمایه اولیه، تمکن مالی، درخواست و تمدید ویزا، مجوز اقامت، ثبت شرکت و هزینه‌های جانبی زندگی، اسکان، بیمه و غیره شود. در جدول زیر برخی از مهم‌ترین هزینه‌ها را مشاهده می کنید و برای اطلاع دقیق‌تر از قیمت استارتاپ فنلاند و تغییرات می‌توانید با کارشناسان ما در النورا تماس بگیرید.

 

نوع هزینه مبلغ
درخواست ویزا ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو (هزینه ورودی سفارت و کارهای دولتی صدور ویزا کاغذی یا الکترونیکی)
تمکن مالی

(ضرب در ۲۴ برای ۲ سال)

  • ماهانه ۱۰۰۰ یورو متقاضی اصلی
  • ماهانه ۷۰۰ یورو همسر
  • ماهانه ۵۰۰ یورو هر فرزند
سرمایه راه اندازی استارتاپ بستگی به بیزینس پلن و به طور متوسط ۲۰٬۰۰۰ یورو
خرید سهام استارتاپ ۱۵،۰۰۰ یورو

 

شما چه کار کنید؟

مرحله اول

در جلسه مشاوره اختصاصی و رایگان النورا برای آشنایی با شرایط اخذ ویزای استارتاپ دانمارک شرکت کنید.

مرحله دوم

تمامی شرایط اخذ ویزای استارتاپ دانمارک مثل اسناد و مدارک لازم، ارائه درخواست، تمکن مالی، نحوه ثبت شرکت، هزینه‌های زندگی و ... را به دقت بررسی کنید.

مرحله سوم

مدارک لازم مثل اسناد هویتی، رزومه کاری، مدرک تحصیلی، اسناد تمکن مالی و اثبات سرمایه اولیه و ... را کامل و در فرمت صحیح و ترجمه شده تهیه کنید.

مرحله چهارم

یک بیزینس پلن قوی برای ارائه به پنل متخصصین تهیه و ارسال کنید.

مرحله پنجم

حدود ۱ ماه منتظر باشید تا طرح کسب و کار شما بررسی و تایید شده و تاییدیه را دریافت کنید.

مرحله ششم

بعد از دریافت تاییدیه برای مجوز کار و اقامت به آژانس بین المللی ادغام و استخدام دانمارک SIRI به صورت آنلاین درخواست دهید.

مرحله هفتم

مراحل فرآیند بیومتریک را از طریق سفارت دانمارک انجام دهید.

مرحله هشتم

برای بررسی و دریافت ویزا، مجوز کار و اقامت حدود ۱ ماه منتظر باشید.

مرحله نهم

در صورت ریجکت شدن ویزا باز هم با ما تماس بگیرید تا آن را بررسی کنیم.

مرحله دهم

در صورت نیاز، فرآیند سفر از قبیل تهیه بلیت پرواز، محل اسکان اولیه و… را به النورا بسپارید. تا مقصد یارتان هستیم.

مرحله یازدهم

با ویزای استارتاپ به دانمارک سفر کرده و کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

  • در جلسه مشاوره اختصاصی و رایگان النورا برای آشنایی با شرایط اخذ استارتاپ فنلاند شرکت کنید.
  • تمامی شرایط اخذ ویزای استارتاپ فنلاند مثل اسناد و مدارک لازم، ارائه درخواست، تمکن مالی، نحوه ثبت شرکت، هزینه‌های زندگی و … را به دقت بررسی کنید.
  • مدارک لازم مثل اسناد هویتی، رزومه کاری، مدرک تحصیلی، اسناد تمکن مالی و اثبات سرمایه اولیه و … را کامل و در فرمت صحیح و ترجمه شده تهیه کنید.
  • یک بیزینس پلن قوی برای توضیح ساختار استارتاپ و نحوه فعالیت کسب و کار خود آماده کنید.
  • بیانیه واجد شرایط بودن تیم استارتاپی و بیزینس پلن خود به همراه مدارک خواسته شده را به Business Finland ارسال کنید.
  • حدود ۲ ماه منتظر باشید تا طرح کسب و کار شما بررسی و تایید شده و تاییدیه را دریافت کنید.
  • بعد از دریافت تاییدیه برای مجوز اقامت اقدام کنید و سپس درخواست اخذ ویزای استارتاپ فنلاند را به صورت کاغذی یا الکترونیک را انجام دهید.
  • برای ثبت شرکت در فنلاند اقدام کنید.
  • برای بررسی و دریافت ویزا حدود ۲ ماه منتظر باشید، البته می‌توانید با پرداخت هزینه اضافه‌تر از سرویس فست ترک (Fast Track) استفاده کرده و ۲ هفته‌ای ویزا را دریافت کنید.
  • در صورت ریجکت شدن ویزا باز هم با ما تماس بگیرید تا آن را بررسی کنیم.
  • در صورت نیاز، فرآیند سفر از قبیل تهیه بلیت پرواز، محل اسکان اولیه و… را به النورا بسپارید. تا مقصد یارتان هستیم.
  • بعد از ورود به فنلاند، منتظر باشید تا مجوز اقامت برای شما صادر شود.
  • کسب و کار خود را راه اندازی کنید و برای دو سال در فنلاند اقامت داشته باشید.

النورا برای شما چه کاری می‌کند؟

  • مشاوره رایگان و تخصصی در مورد شرایط و الزامات استارتاپ فنلاند
  • معرفی به استارتاپ‌های قوی و موفق و تسهیل ورود شما به تیم استارتاپی
  • همراهی در تکمیل و جمع آوری مدارک شغلی، تحصیلی، ویزا و غیره
  • کمک به تهیه یک بیزینس پلن قوی
  • معرفی به دوره‌های آموزشی MBA برای مدیریت بازاریابی (در صورت نیاز)
  • کمک به تهیه بیانیه واجد شرایط بودن و ارسال آن به Business Finland
  • همراهی در فرآیند ثبت شرکت
  • همراهی در فرآیند ارائه درخواست مجوز اقامت
  • همراهی در فرآیند درخواست و اخذ ویزای استارتاپ فنلاند
  • تکمیل درست و دقیق فرم درخواست ویزا
  • کمک به ساخت لینکدین که برای سفارت لازم است
  • همراهی در اخذ اقامت همراه (همسر و فرزندان)
  • همراهی در فرآیند مجوز کار متقاضی اصلی و خانواده
  • همراهی در فرآیند پذیرش تحصیلی فرزندان (قرارداد جداگانه)
  • کمک به تهیه بیمه درمانی
  • کمک به پروسه اسکان اعم از رزرو هتل، خرید یا اجاره خانه در فنلاند
  • پروسه تمدید یا تبدیل ویزا
  • پیگیری در صورت ریجکت شدن ویزا
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته در حین انجام پروسه و در حین اقامت شما در فنلاند
  • و…
چنانچه سوال یا ابهامی در مسیر اخذ ویزای استارتاپ فنلاند به روش‌های مختلف دارید، از ما بپرسید.

چرا اقامت استارتاپ فنلاند؟

فنلاند یکی از پیشروترین و پویاترین اکوسیستم‌های استارتاپی در دنیا را دارد. به همین دلیل بهترین شرایط را برای کارآفرینان و تیم‌های استارتاپی فراهم می‌کند. سختگیری و مانیتورینگ فنلاند بیزینس بر چگونگی پیشرفت استارتاپ کمتر از بسیاری از کشورهای ارائه دهنده استارتاپ در اروپا مثل دانمارک و هلند است.

فنلاند محیط کسب و کار پویای و اقتصادی قوی دارد و کیفیت زندگی، سیستم آموزشی، آزادی‌ها و رفاه اجتماعی نیز در سطح بسیار بالایی است. این کشور حمایت‌های دولتی همچون اختصاص مکان و تجهیزات و گرنت‌های عالی (وام بلا عوض)، و شرکت در مسابقات را برای درآمد زایی استارتاپ در سال‌های اولیه ارائه می‌دهد. استارتاپ فنلاند، همچنین گزینه‌ای عالی برای شبکه سازی و رشد کسب و کار و درآمدزایی استارتاپ‌های موفق است.

اخذ ویزای استارتاپ فنلاند، مسیری خوب برای اخذ اقامت این کشور و قاره اروپا است. ویزای استارتاپ ۲ سال اعتبار دارد که قابل تمدید برای ۴ سال خواهد بود. بعد از ۴ سال و با حضور مداوم در این کشور، می‌توانید برای اقامت دائم فنلاند درخواست دهید. بعد از ۸سال نیز با نشان دادن تطبیق خود با فرهنگ و زبان این کشور، می‌توانید برای پاسپورت فنلاند درخواست دهید. امکان الحاق خانواده و تحصیل فرزند و کار تمام وقت همسر شما به عنوان همراه در این کشور نیز وجود دارد.

مزایا اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

اسلایدر همراه با عکس طراحی شود.

  • دسترسی به یک اکوسیستم استارتاپی قوی و پویا
  • حمایت دولتی از استارتاپ‌ها
  • محیطی مناسب برای توسعه کسب و کار نوپا و شبکه سازی
  • ثبات اقتصادی و سیاسی
  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • بدون نیاز به مدرک تحصیلی و شغلی خاص
  • سختگیری و مانیتورینگ کمتر بر پیشرفت استارتاپ
  • امکان دریافت وام‌های دولتی
  • اخذ اقامت ۲ ساله و قابل تمدید تا ۴ سال
  • مسیری برای رسیدن به اقامت دائم فنلاند بعد از ۴ سال حضور
  • مسیری برای اخذ پاسپورت فنلاند بعد از ۸ سال
  • زیر ساخت‌های قوی
  • دسترسی به بازارهای جهانی
  • رایج بودن زبان انگلیسی
  • تعادل مناسب بین کار و زندگی
  • کیفیت بالای زندگی
  • یکی از امن‌ترین و شادترین کشورهای جهان
  • طبیعت زیبا و بکر
  • سیستم آموزشی قوی
  • امکان الحاق خانواده
  • امکان تحصیل و کار همراهان
  • امکان تبدیل و تمدید ویزا
  • امکان استفاده از سرویس Fast Track برای دریافت سریع‌تر ویزا

معایب اخذ استارتاپ فنلاند

  • رقابت بالا بین متقاضیان استارتاپ
  • زمان بر بودن پروسه
  • تامین بودجه سرمایه اولیه
  • ریسک شکست کسب و کار
  • سختی زبان فنلاندی
  • آب و هوای سرد و تاریکی‌های طولانی در برخی نقاط

اطلاعات کلی

نظام سیاسی جمهوری پارلمانی
پایتخت هلسینکی
زبان‌های رسمی و رایج فنلاندی و سوئدی و تسلط به زبان انگلیسی
شهرهای مهم هلسینکی، تورکو، تامپره، اولو، لاپرنتا، ساولینا و هانکو
فرهنگ مردم روشن فکر، آرام، پذیرا و مهمان نواز
سیستم آموزشی بسیار با کیفیت و سطح بالا (رایگان در بیشتر مقاطع در مدارس دولتی)
امنیت امن‌ترین کشور جهان با نرخ جرم و جنایت بسیار پایین
آب و هوا سردسیر و قطبی (تابستان معتدل و زمستان بسیار سرد)

شب و روزهای طولانی در برخی نقاط به دلیل موقعیت جغرافیایی فنلاند

هزینه زندگی متوسط ماهانه ۱۰۰۰ یورو برای متقاضی اصلی (بسته به نوع زندگی)
هزینه تحصیل هزینه تحصیل در مدارس خصوصی بین ۱۵٬۰۰۰ تا ۴۰٬۰۰۰ یورو در سال

هزینه تحصیل در دانشگاه‌ برای دانشجوی بین المللی بین ۶۰۰۰ تا ۱۸٬۰۰۰ یورو در سال

تحصیل در مدارس دولتی رایگان به زبان فنلاندی

رفاه اجتماعی و تفریح سیستم رفاهی بسیار پیشرفته

اختلاف طبقاتی کم

دسترسی به امکانات رفاهی با کیفیت

آزادی اجتماعی

مناظر و جاذبه‌های گردشگری بکر و طبیعی

نرخ بیکاری حدود ۸ درصد
میانگین حقوق ۳۸۰۰ یورو به بالا
نرخ تورم ۰.۸ درصد
هزینه اجاره مسکن متفاوت نسبت به شهر، محل زندگی و متراژ، میانگین بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ یورو ماهانه
میانگین ساعت کاری بین ۳۸ تا ۴۰ ساعت در هفته
سیستم درمانی و بهداشتی ارزان، کیفیت بالا، پوشش بیمه درمانی عالی
سیستم حمل و نقل سطح بالا، پیشرفته، دسترسی گسترده و راحت

چرا النورا؟

  • بیش از ۱۰ سال فعالیت در حوزه مهاجرت‌های شغلی، تحصیلی، تمکن مالی، سرمایه گذاری، استارتاپ و غیره در کشورهای مختلف جهان
  • امکان استفاده از مشاوره رایگان تخصصی
  • قیمت بسیار منصفانه نسبت به سایر رقبا و حداقل دریافتی به ازای هر پرونده
  • امکان پرداخت حق‌الزحمه با شرایط ویژه
  • فرآیند مهاجرت همراه، بدون حق الوکاله
  • امکان استفاده از تجربه دو تیم تخصصی در ایران و کشورهای مقصد
  • پاسخگویی ۲۴ ساعته برای تمام مسائلی که در فرآیند مهاجرت اتفاق می‌افتد
  • رابط حرفه‌ای و با تجربه بین شما و بیشتر سفارت خانه‌ها
  • امکان ثبت اعتراض در صورت ریجکت شدن ویزا
  • امکان استفاده از راه‌های جایگزین در صورت ریجکت شدن ویزا
  • تضمین بازگشت وجه پرداختی در صورت عدم موفقیت در مرحله اخذ ویزا و دریافت تاییدیه
  • همراهی شما از تصمیم به مهاجرت تا رسیدن به مقصد
  • انجام اقدامات پس از دریافت ویزا، از قبیل أخذ بلیت، رزرو محل اولیه اقامت و…
  • همراهی اولیه در فرآیند جامعه‌پذیری در کشور مقصد از جمله بازدید از مکان‌های ضروری برای زندگی، باز کردن حساب بانکی و…
  • و…
%۷۸
شما پرونده موفق بعدی باشید!
elenora-cta

تیم متخصصان و مشاوران با تجربه النورا، در هر روش مهاجرتی و اقامتی تا رسیدن به مقصد در کنار شما خواهند بود

نکات مهم ویزای استارتاپ فنلاند

  • استارتاپ فنلاند مناسب کسانی است که سطح زبان بالایی ندارند و سطح مالی متوسط رو به بالا دارند.
  • قبل از شروع پروسه استارتاپ فنلاند، با کارشناسان النورا در یک جلسه مشاوره رایگان شرکت کنید.
  • پروسه پرونده استارتاپ فنلاند از زمان عقد قرارداد ۶ الی ۱۰ ماه طول می‌کشد.
  • کسب و کارهایی بدون مزیت رقابتی نوآورانه مثل رستوران‌ها، واردات، توزیع و سایر مشاغل خدماتی یا یک شرکت تابعه فنلاندی یا شعبه یک شرکت خارجی مجوز استارتاپ نمی‌گیرند.
  • با پرداخت ۱۵٬۰۰۰ یورو در یک استارتاپ سهامدار می‌شوید.
  • برای تمدید، دریافت اقامت دائم و پاسپورت شرط حضور در کشور فنلاند وجود دارد.
  • نمی‌توانید استارتاپ خود را رها کنید و به کشور دیگری مثلا آلمان سفر کرده و مشغول به کار شوید.
  • باید تمکن مالی خود را با سند ملکی و حساب ریالی و ارزی نشان دهید.
  • اگر تمکن مالی لازم را داشته باشید، به احتمال زیاد واجد شرایط خواهید بود چون سختگیری زیادی انجام نمی‌شود.
  • بیزینس فنلاند برای بررسی پرونده هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.
  • اگر یکی از اعضا بعد از ورود به فنلاند به تیم استارتاپی متعهد نباشد بر اساس قرارداد Share Holder Agreement و شکایت دیگر اعضا، فرد خاطی باید حداقل مبلغ ۵۰٬۰۰۰ یورو جریمه پرداخت کند.
  • بهتر است مدرک لیسانس داشته باشید (حتما لازم نیست مربوط به کسب و کار باشد)
  • بهتر است رزومه شغلی مرتبط با استارتاپ داشته باشید. در تهیه رزومه به شما کمک می‌کنیم.
  • تیم استارتاپ باید سرمایه اولیه حداقل ۲۰٬۰۰۰ یورویی را از طریق سند و حساب ارزی و ریالی اثبات کند.
  • یک بیزینس پلن قوی باید ارائه کنید.
  • کسب و کار شما باید پتانسیل رقابت با نمونه‌های مشابه جهانی را داشته باشد.
  • در فنلاند حقوقی تا زمان سودآوری استارتاپ دریافت نمی‌کنید.
  • می‌توانید در کنار استارتاپ در شغل دیگری کار کنید، اما باید نشان دهید که تمرکز اصلی شما بر روی استارتاپ است.
  • بلافاصله بعد از دریافت نامه تاییدیه و قرارداد برای ویزای استارتاپ فنلاند اقدام کنید.
  • مدارک مورد نیاز را با فرمت صحیح و کامل جمع آوری کنید.
  • مدارک خود را ترجمه کنید.
  • از اعتبار پاسپورت خود مطمئن شوید.
  • نباید سوء سابقه کیفری داشته باشید.
  • هزینه‌ ورودی سفارت و کارهای دولتی ویزا که ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو (بسته به خانواده یا مجرد بودن) است غیر قابل برگشت خواهد بود.
  • وضعیت اسکان خود در فنلاند را قبل از سفر مشخص کنید.
  • حتما اطلاعات ویزای استارتاپ فنلاند مثل نوع ویزا، تعداد دفعات ورود و اعتبار زمانی را چک کنید.
  • برای اخذ ویزا استارتاپ فنلاند بهتر است از طریق آژانس‌های مهاجرتی معتبر اقدام کنید در غیر این صورت احتمال ریجکت ویزا بالا خواهد بود.

در صورت رجکت شدن

مواردی همچون پاسپورت نامعتبر، جعل سند، کامل نبودن مدارک، پر کردن ناقص ناصحیح فرم درخواست ویزا، ارائه اطلاعات غلط در مصاحبه، داشتن سابقه کیفری و عدم اثبات تمکن مالی به کشور فنلاند بخشی از مواردی هستند که باعث ریجکت شدن ویزای استارتاپ فنلاند می‌شود. در نظر داشته باشید که هزینه‌های دولتی بررسی و پردازش ویزا که می‌تواند بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو باشد، غیر قابل برگشت خواهد بود. پیشنهاد می‌کنیم، قبل از هر اقدام و مصاحبه‌ای، ابتدا با مشاوران ما در تماس باشید تا راهنمایی کامل را در اختیارتان قرار دهند. چنانچه چالش‌ها و مراحل روند اخذ ویزا و مجوز اقامت استارتاپ را نشناسید، احتمال ریجکت شدن ویزا بسیار بالا خواهد بود. در صورت ریجکت شدن:

  • النورا ابتدا علت ریجکتی ویزای شما را بررسی و برای ثبت اعتراض با کمک شما در صورت امکان اقدام به رفع آن می‌کند.
  • در صورت ریجکت شدن ویزا، هزینه‌های بررسی و درخواست ویزا برگشت پذیر نخواهد بود.
  • در صورتی ریجکت شدن ویزا، پیش پرداخت به شما برگردانده می‌شود.

 

در صورت ریجکت شدن درخواست ویزای خود، نگران نباشید؛ برای رسیدن به مقصد راه‌های بیشمار دیگری هم وجود دارد مسیرهای دیگری را برایتان روشن می‌کنیم

سوالات متداول

در قسمت زیر به برخی از پرسش‌های متداول درباره «ویزای استارتاپ فنلاند» پاسخ دادیم:

۱. شرایط اخذ استارتاپ فنلاند چیست؟

داشتن حداقل ۲۰ سال - سرمایه اولیه حدود ۲۰٬۰۰۰ یورو - تمکن مالی - تیم استارتاپی با حداقل ۲ و حداکثر ۵ عضو - بیزینس پلن - تاییدیه Business Finland - مدرک تحصیلی حداقل لیسانس - رزومه شغلی - کار تمام وقت در استارتاپ

۲. مدارک مورد نیاز ویزای استارتاپ فنلاند چیست؟

پاسپورت معتبر - عکس - فرم درخواست ویزا - بیزینس پلن - سند اثبات تمکن مالی - سند اثبات سرمایه اولیه (ترکیبی از سند و سپرده در ایران) - اسناد تحقیقات از بازار کار فنلاند و برنامه بازاریابی و معرفی محصولات و خدمات - رزومه شغلی - مدرک تحصیلی (حداقل لیسانس) - نامه تاییدیه Business Finland - گواهی عدم سوء پیشینه - اسناد اثبات تمکن مالی (شامل سپرده، نامه پشتیبانی مالی و غیره) - بیمه درمانی - مدارک اسکان در فنلاند

۳. اعتبار ویزای استارتاپ فنلاند چقدر است؟

ویزای استارتاپ فنلاند، ۲ سال اعتبار دارد تا ۴ سال نیز قابل تمدید خواهد بود.

۴. امکان الحاق خانواده در استارتاپ فنلاند وجود دارد؟

بله؛ امکان همراهی همسر و فرزندان به عنوان همراه کارآفرین استارتاپ وجود دارد و مجوز اقامت صادر می‌شود. البته با اضافه شدن همراه تمکن مالی نیز افزایش پیدا می کند.

۵. انجام فرآیند پرونده استارتاپ فنلاند توسط النورا چقدر طول می کشد؟

از زمان عقد قرارداد، ۶ تا ۱۰ ماه پروسه طول می کشد که شامل سه مرحله پیش پرداخت، دریافت تاییدیه و اخذ مجوز اقامت فنلاند می‌شود.